.

4 зодии, които дават лоши съвети

Вижте кои са те

Ивета Иванова
4 зодии, които дават лоши съвети
Снимка: Pexels

Тези зодиакални знаци имат добри намерения, но просто понякога не си личи. Опитват да помогнат на другите, казват мнението си, коментират дадена ситуация, но в крайна сметка - дават лош съвет и нещата се оплескват още повече. Ето и кои зодии не са добри в даването на съвети.

 


Риби

 

Те са невероятно мили, крехки, добродушни, състрадателни хора. Но просто не могат да дадат полезен съвет, колкото и да им се иска да помогнат. И причината е, че са прекалено емоционални и чувствителни. На моменти приемат нещата прекалено навътре. И често, когато се опитват да ви посъветват за ваш проблем, го сравняват със свой собствен, дори той да няма много общо с вашия. Смятат, че всеки мисли като тях и реагира като тях, но не всеки е толкова раним и емоционален. Имат богато въображение и често съветът им дори не е логичен и не отговаря на реалността.

 


Овен

 

Овните просто много бързат. Не са достатъчно търпеливи, за да седнат, да изслушат проблема ви внимателно, да помислят върху него, да разсъждават трезво. Просто реагират на момента и са импулсивни, казват това, което им дойде наум, без да са чули цялата ви история. А и търсят бързо решение на проблемите, което невинаги е вариант. Овните искат веднага да видят някакъв резултат и подобрение, но дори не са обмислили други опции и ви прекъсват преди да сте довършили мисълта си. Затова не са добри съветници и често съжаляват за свои избори.

 

Снимка: Pexels

 


Скорпион

 

Проблемът при Скорпионите е подобен на този при Рибите - съветите им са наситени с емоция, и важат повече за тях, отколкото за вас самите. Те не могат да са съвсем обективни, защото са водни знаци - много страстни, чувствителни, емоционални, раними, дори да не го показват. Защитават позицията си и са инати, държат на своето, затова ще говорят от своя гледна точка и трудно ще приемат вашата. Техният съвет може да е прекрасен за самите тях и за хора, които приличат на тях, но да не важи за вас. А и често са скептично настроени.

 


Стрелец

 

Тук се появява един парадокс. Стрелците са сред зодиите с най-голям житейски опит. Те са любознателни и любопитни - учат много, практикуват, преживели са много неща. Пътуват къде ли не, познават много различни хора, слушали са какви ли не истории, приключенствали са. А и са хора, които не съдят, така че може да им се доверите. Но понякога са прекалено объркани - точно защото са видяли и чули много неща, започват да смесват историите, бъркат някакви детайли, правят си грешните изводи. А и разчитат много на опита, но невинаги имат цялото нужно познание по една тема - все пак понякога е нужна и теория, не само практика. Обожават забавлението, затова понякога не могат да реагират, когато ситуацията е прекалено драматична и тежка.

 

4 зодии, които нарушават правилата

 

4 зодии, които могат да ви забият нож в гърба


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...