.

Любим сладолед според зодията

Вижте кой е той

Ивета Иванова
Любим сладолед според зодията
Снимка: Pexels

Ето какъв вкус предпочитат зодиакалните знаци, що се отнася до сладоледите.

 


Овен

 

Те не понасят скуката и еднообразието, бързо се отегчават. Затова залагат на странни сладоледи, на шантави комбинации - например, круша и дъвка, вкус корнфлейкс, пуканки или зелен чай.

 


Телец

 

Любители са на десертите и храната като цяло. Винаги си поръчват скъп сладолед, за който знаят, че е качествен, но класически - шоколадов или карамелен.

 

Снимка: Pexels


Близнаци

 

Трудно правят избор какво да хапнат, това важи и за сладоледите. Сякаш искат да опитат от всичко. Поръчват си смесен сладолед (ванилия, ягода, шоколад, карамел) и му слагат поне 2 различни сиропа.

 


Рак

 

Раците са любители на класиката. Обичат сладкото, както и да си припомнят детството, затова си поръчват ванилов или ягодов сладолед.

 


Лъв

 

Искат сладоледът да е много вкусен, да ги насити, да ги зареди с енергия. Поръчват си сладолед с ядки, защото той е по-калоричен. Харесва им сладоледът с вкус на течен шоколад.

 


Дева

 

Те предпочитат да си купят или поръчат сладолед с по-малко калории и който е по-лек и няма да им стане тежко, когато го изядат. Залагат на сладолед с вкус на йогурт, той ги освежава.

 


Везни

 

Те са сред най-големите любители на сладолед. Редовно си поръчват такъв във вафлена кофичка. Като вкус им харесва кокосовият сладолед.

 

Снимка: Pexels


Скорпион

 

Много обичат да споделят сладоледа си с любимия човек, да ядат заедно от една кутия. Купуват шоколадов сладолед с ром или маскарпоне.

 


Стрелец

 

Стрелците обожават да опитват нови неща, така че изпробват всякакви вкусове. Пробват сладолед с вкус на киви, на тирамису, на страчатела и т.н.

 


Козирог

 

Тези знаци също предпочитат класическите сладоледи. Обожават сметанов с ягоди, както и ванилов, поръсен с ягодов сироп.

 


Водолей

 

Харесват им странните комбинации и вкусове. Ако пътуват из света биха проблави сладолед с вкус на бира или пиле. У нас често си поръчват син сладолед "Смърф". Харесва им сладолеът с вкус на българска роза и този от боровинки.

 


Риби

 

Сладоледът оправя настроението на Рибите и през лятото те са пристрастени към него. Обожават мелби, защото така хапват и вафлички, замразени плодове. А и им харесва видът на мелбите, както и пръчиците, с които те са поръсени. Иначе залагат на шоколадов сладолед.

 

Снимка: Pexels

 

Домашен любимец според зодията


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
titia
преди 4 години
0
2
!
Отговори
obi4am samo sladoleda , bez vaflenata kofi4ka-ne ponasiam da smesvam sladoled s trohi
Страница 1 от 1