.

3 зодии, които залъгват себе си

Вижте кои са те

Ивета Иванова
3 зодии, които залъгват себе си
Снимка: Pexels

Смята се, че животът е игра на оцеляване и в тази игра невинаги оцеляват честните, справедливите, добрите, смелите, реалистите. Някои от зодиите лъжат другите често, но правят и още нещо, което саботира самите тях - лъжат себе си. Не могат да различат фалшивото от истинското, заблуждават се и се убеждават в неща, които не са верни. Ето кои знаци вярват на собствените си лъжи.

 


Овен

 

Те толкова много вярват на собствените си лъжи и измами, че вече изобщо не могат да различат истината от лъжите. Просто са много уверени в себе си и не приемат, че не са прави, затова лъжат и си вярват. Тези зодии никога не се извиняват. Никога не поемат отговорност, когато са причинили болка на някого и са го предали, а казват неверни неща и се убеждават, че са истина. Овните винаги обвиняват другите. Защитават своята версия, дори да е пълна измислица. За тях е невъзможно да не са прави.

 


Дева

 

На тези зодиакални знаци им е много трудно да говорят за чувствата си и да ги обяснят както трябва на другите. За да се предпазят, да не кажат нещо неразумно и да опитат да опишат как се чувстват, но не прекалено емоционално, те създават свой свят и реалност, която не съществува. Не искат никога да изглеждат слаби и уязвими, затова имитират, че са много щастливи, стабилни, влюбени, успешни, че се справят страхотно. Толкова уверени изглеждат, че сами почват да си вярват. Толкова успешно имитират хубав и пълноценен живот, че сами се убеждават, че са големи късметлии, а всъщност с това прикриват тъгата си. Живеят във фанатзия.



Близнаци

 

Близнаците са сред най-умелите лъжци и лъжат най-често. Казват какви ли не невероятни неща, отлични комуникатори са, разказват измислени истории, но всички им вярват. Затова, не е голяма изненада, че добре лъжът и себе си. Толкова истински разказват историите си и имитират какво чувстват, че заблуждават самите себе си. Понякога се чудят дали нещо наистина се е случило или са си го измислили. Често лъжат околните, че нещо им харесва, за да не се скарат с някого - искат да не си развалят отношенията с никого, за да научават клюки. Нетърпеливи са и лъжат, за да получат това, което искат и толкова силно го искат, че си вярват.

 

3 зодии, които вдъхновяват околните


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
titia
преди 4 години
1
3
!
Отговори
trudno priemam luji .
Страница 1 от 1