.

3 зодии, които се самосъжаляват

Вижте кои са

Ивета Иванова
3 зодии, които се самосъжаляват
Снимка: Pexels

Тези зодиакални знаци приемат много тежко разделите, разбитите приятелства и връзки, неуспехите, несправедливостите, невъзможността да постигнат мечтите си и да убедят другите в правотата си. Но те не крият емоциите си, не страдат сами, а имат нужда да се оплакват на близките си и да се самосъжаляват пред тях. Така по-лесно се лекуват, искат да излеят всичко на някого, и то няколко пъти. Ето кои са те.

 


Рак

 

Ако Ракът страда, всички ще разберат и видят това. А най-близките му, трябва да го държат за ръка, да го прегръщат и утешават всеки ден, докато минава през труден период. Тези зодии са песимисти, преживяват много тежко и драматично различни случки. Ако нещо лошо се случи, те се отчайват напълно, сякаш са на ръба и започват да очакват още по-лоши неща. Затова изливат мъката си, понякога леко драматизират, оплакват се с часове на близките и не могат да останат сами в такива моменти. Виждат всичко от негативната страна. Често променят настроенията си, самосъжаляват се и не мислят положително за бъдещето.

 


Везни

 

Везните са мили и добри, не искат да натоварват другите. Но просто не обичат да са сами и да нямат компания дълго време, дори когато всичко им е наред. А когато са тъжни, имат нужда от някого до себе си още повече. Обръщат се към роднини и приятели за подкрепа, за да се чувстват по-комфортно и по-уверени в себе си. Те говорят открито за чувствата си и имат нужда веднага да споделят мъката си. Егото им е наранено и имат нужда някой да им засвидетелства любов, да се чувстват защитени, затова се оплакват на близките. Знаят, че да се самосъжаляват не е нещо, което ще се хареса на околните, но имат нужда за малко да направят това. После отново стават харизматични и чаровни.

 


Риби

 

Тези зодии се опитват да работят по себе си и да се справят с емоциите. Но са водни знаци, изключително чувствителни и раними и не могат да скрият как се чувстват. Опитват се да се успокоят и разсеят - спят повече, занимават се с изкуство, така изразяват себе си и се гонят негативните емоции. Рибите усещат емоциите на другите и винаги проявяват състрадателност, затова очакват същото в замяна. Преживяват тежко раздели и прекъсване на отношения с близки, не знаят как да продължат напред и имат нужда да споделят всичко, което им се е случило. Самосъжалавят се и често развиват вредни навици, когато са тъжни - преяждат с вредна храна, пият повече, общуват с хора, които не са подходящи за тях.


3 зодии, които залъгват себе си


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...