.

Как зодиите ще прекарат Хелоуин?

Вижте какво ще правят те

Ивета Иванова
Как зодиите ще прекарат Хелоуин?
Снимка: Pixabay

Ето какво чака всеки един от зодиакалните знаци на страшния празник Хелоуин.

 


Овен

 

Ще отидат на невероятно парти и ще си изкарат супер. Но да не прекаляват с алкохола и изцепките, тъй като може някой да запечата срамните моменти в социалните мрежи.

 


Телец

 

За съжаление, Телците ще се скарат с някой от най-близките си приятели в този ден. Настроението им ще падне, но не трябва това да ги спира от излизане. Трябва да отидат на купон и да се разсеят.

 


Близнаци

 

Тези зодии ще са доста ангажирани на 31 октомври. Може да се забавят за партито заради училище или работа. Ще отидат по-късно, но веднага ще привлекат вниманието на всички присъстващи.

 


Рак

 

Вечерта ще е хубава за Раците, тъй като на хоризонта ще се появи нова тръпка. Ще си изкарат прекрасно, ще флиртуват, но от това няма да излезе сериозна връзка. Да не приемат нещата прекалено навътре.

 

Снимка: Pexels


Лъв

 

В дома им или семейството им ще има някаква драма и Лъвовете ще трябва да се притекат на помощ на роднини или близки. Това няма да провали плановете им за парти, просто ще са по-изморени.

 


Дева

 

Препоръчително е Девите да се наспят добре предните дни, защото на Хелоуин ги чака една много луда и забавна вечер. Нищо чудно да се натъкнат на бивше гадже, когато излязат.

 


Везни

 

Вечерта ще бъде много весела и вълнуваща и за Везните. Ще купонясват до зори. Да изключат мобилните си телефони и да не влизат в социалните мрежи, тъй като има опасност да пишат на някое бивше гадже или на човек, когото харесват, и после да съжаляват.

 


Скорпион

 

Скорпионите са готови за парти и с нетърпение чакат празника. Ще съберат погледите с костюма си, ще купонясват,  но заради многото алкохол, без да искат, ще издадат нечия важна тайна.

 


Стрелец

 

Странно е, но забавните и лъчезарни Стрелци няма да имат настроение на Хелоуин. Ако отидат на парти, ще са по-скоро като аутсайдери. Да пишат на най-близките си приятели и да гледат страшен филм с тях. Така ще се излекуват, отново ще повярват в доброто и ще се заредят с настроение.

 

Снимка: Pexels

 

Козирог

 

Тези зодиакални знаци не са сред най-големите купонджии, но този път ще имат нужда да разпуснат и да празнуват. Ще изненадат приятелите си и познатите си с това, ще подготвят перфектно парти и ще са много щури.

 


Водолей

 

Те вече са планирали как компанията да прекара вечерта. Лошото е, че в последния момент повечето им приятели ще откажат да дойдат или ще се появят за малко и няма да им се празнува. Това е заради Ретроградния Меркурий. Може да се скарат с някого.

 


Риби

 

Рибите ще се запознаят със страхотен човек на Хелоуин. Ще разменят няколко думи за костюмите си и празника, после ще започнат да флиртуват и да си споделят. Очаква ги романтична вечер, много целувки и страстни моменти.

 

Топ 6 на най-търсените костюми за Хелоуин

 

Как да се маскират зодиите на Хелоуин?


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...