.

3 зодии, които ще имат магичен Хелоуин!

Ще си изкарат страхотно!

Ивета Иванова
3 зодии, които ще имат магичен Хелоуин!
Снимка: Pixabay

Хелоуин е утре и хората, които обичат да се маскират и да празнуват, вече тръпнат в очакване. Страшният празник ще е много вълнуващ, наистина магичен и невероятен за 3 от зодиакалните знаци. Те ще изпъкнат с избора си на костюм, ще съберат най-вкусните бонбони, ще отидат на най-страшните места и ще си изкарат невероятно на вечерното парти. Ето кои са те.

 


Рак

 

Чувстват се истински живи и много ентусиазирани на този празник. Имат възможност да проявят креативността си и силно желаят да изразят себе си. Ще са смели и ще успеят да го направят. Ще имат настроение за парти и ще заразят с вълнение и околните. Препоръчително е да демонстрират костюма и грима си още през деня, по улиците на града си, но да не пропуснат и партито вечерта.  Ще се запознаят с много интересни хора на Хелоуин, ще флиртуват и ще усетят тръпка при разговор с определен човек. Сега е времето да се забавляват истински, да се държат детински, да забравят за отговорностите и проблемите, поне на този празник. Така денят и нощта им ще са незабравими и дълго ще разказват за тях.

 

Снимка: Pixabay


Скорпион

 

Хелоуин просто е тяхното време от годината. Родени са през този сезон и звездите ги закрилят сега. Всичко им носи късмет. А и празникът е магичен, мистичен, необикновен, мистериозен, вълнуващ - точно каквито са и Скорпионите. Те ще бъдат себе си на 100% и това ще им харесва. Няма да се притесняват да отстояват себе си и възгледите си, около тях ще има много хора с подобни виждания. Това ще зареди тези зодии с много позитивна енергия. На Хелоуин действително ще им се случат някои невероятни и магични неща, които сякаш нямат обяснение. Денят и вечерта им ще бъдат изпълнени с чудеса, тайнствени сили ще им помагат. Ще се почувстват специални, тъй като много хора ще са на тяхна страна, ще ги подкрепят и разбират. Скорпионите ще впечатлят с визията си и ще съберат много ухажори. Ще си позволят да харчат повече пари от обикновено, но да не се притесняват. Обвързаните ще имат прекрасен празник с партньора, който дълго ще помнят. Сякаш никога не са били по-обичани и сигурни в човека до себе си! Той ще ги зарадва с изненада.

 

Снимка: Pixabay


Стрелец

 

Тези зодиакални знаци ще са изключително емоционални на празника, но това ще работи в тяхна полза - ще се наслаждават истински на малките неща, ще ценят хората до себе си, моментите, споделени с приятели. Може на празника да се престрашат да споделят как наистина се чувстват и да създадат по-сериозни и дълбоки връзки с човека до себе си и приятелите. На Хелоуин Стрелците ще станат много уверени, което веднага ще проличи. Това ще ги направи много атрактивни. Най-накрая ще спрат да мислят за отминала рана или обида и ще се почувстват излекувани - сякаш има някаква магия във въздуха, която им е помогнала.х Така ще станат по-силни, смели, ще са готови да се наслаждават на живота и да живеят в настоящето. Ще осъзнаят важни неща и така ще се почувстват по-мъдри. Тези зодии ще бъдат като истински супергерой на партито, всеки ще им се радва и ще иска да размени няколко думи с тях.

 

Снимка: Pixabay


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...