.

Как се държат зодиите, когато са много гладни?

Вижте какво правят

Ивета Иванова
Как се държат зодиите, когато са много гладни?
Снимка: Pixabay

Гладът може да направи хората много чувствителни, раздразнителни и емоционални. Ето какво прави и как се държа всяка една зодия, когато изпитва вълчи глад.

 


Овен

 

Те са импулсивни и склонни да избухват. Казват каквото мислят, не се съобразяват, че често са груби и нараняват другите. Когато са гладни, пак избухват, арогантни са и дори може да кажат неща, които реално не мислят, просто го правят в яда си. Гладът им създава много лошо настроение. Тогава постоянно спорят.

 


Телец

 

Не искате да се забърквате с преставител на зодия Телец, когато той е гладен. Не трябва да го ядосвате или да му казвате да се успокои. Те наистина стават страшни, когато са зверски гладни. Раздразнителни са. В такъв момент започват да се тъпчат с нездравословни храни и ядат прекалено бързо и прекалено много.

 


Близнаци

 

Не е лесно да се разбере, че Близнаците са гладни. Дори да е така, те опитват да го скрият - това не повлиява много на настроението и държанието им. Не искат да развалят партито, разходката заради това, както и да карат другите да се чувстват виновни. Ако са много гладни, просто може да говорят несвързано или прекалено бързо.

 

Снимка: Pexels


Рак

 

Емоциите на Раците винаги могат да бъдат забелязани. Личи им, когато са гладни. Просто тогава сетивата им се изострят и стават още по-чувствителни. Те са много раними и чувствителни по принцип, а когато са гладни - това е двойно. Ще са тъжни, ще преувеличават, ще се оплакват много. Може да плачат и нарочно да правят скандали.

 


Лъв

 

Самите Лъвове опитват да потиснат чувството на глад. Те също стават нервни и гневни, но се фокусират именно върху този гняв и опитват да се справят с него. Така забравят, че са огладнели и че всъщност от там идва проблема. Когато изпитват зверски глад, просто стават по-апатични и не могат да се справят с обикновените задачи. Нямат много енергия.

 


Дева

 

Когато тези зодии са гладни, всички наоколо ще разберат. Девите започват много да се изнервят на околните, всичко ги дразни. Непрекъснато правят хапливи забележки и коментари, критикуват останалите, стават злобни и започват да изискват много неща от близките си. Спират да мислят разумно и се отдават на емоциите.

 


Везни

 

Те просто стават като обсебени от храната. Не си го изкарват на хората около тях, което е  хубаво. Но започват да мислят непрекъснато за това какво ще хапнат или пийнат, при възможност - разглеждат снимки на ястия. Представят си храната, десерта, самия начин на приготвяне. По принцип са много социални, но когато са гладни са по-мълчаливи и вглъбени.

 

Снимка: Pexels


Скорпион

 

Когато изпитват вълчи глад, Скорпионите също стават нервни и сприхави. Започват да се разстройват за дребни неща, притесняват се излишно. Стресират се и стават по-драматични. Имат чувството, че не могат да се справят с нищо, дори с елементарните задачи. Много са чувствителни и гладът изостря емоциите им.

 


Стрелец

 

Стрелците се чувстват невероятно некомфортно, когато са гладни. Просто не могат да си намерят място и да се успокоят. Дори в такива моменти започват да ядат неща, които по принцип не обичат много и рядко хапват. Имат нужда да погълнат каквото е пред очите им, дори да не им е любимо. Личи им, че са уморени и бледи, когато са гладни. Ръцете им треперят.

 


Козирог

 

Тези зодиакални знаци обичат да се хранят здравословно и имат волята да го правят през повечето време. Но когато са гладни, кръвното им пада, причернява им и те забравят за това свое правило. Отиват до магазина, пълнят количката с вредни пакетирани храни или веднага поръчват бургери, пици, пържени картофи. Започват да ядат още по пътя, ако се връщат от магазина.

 

Снимка: Pexels


Водолей

 

Те са приятелски настроени и лъчезарни, но когато са гладни, това се променя. И веднага им проличава - стават намръщени, необщителни, спират да правят комплименти и да се смеят. Стават дистанцирани, по-студени, казват нещо лошо на околните. Просто не мислят разумно, когато изпитват глад и все едно не са на себе си.

 


Риби

 

Рибите често започват да се самосъжаляват, когато са зверски гладни. Те обвиняват себе си - че не са хапнали достатъчно, че не са си взели още храна, че не могат да предвидят нищо. Чувстват се слаби, безпомощни, стават мързеливи и тъжни. Дори нямат сили да отидат до магазина - мислят, че няма да успеят и ще им стане лошо.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...