.

4 зодии, които подценяват предателствата

Ето кои са те

Ивета Иванова
4 зодии, които подценяват предателствата
Снимка: Pixabay

Тези зодиакални знаци не могат винаги да усетят кога трябва да спрат да прощават и да премахнат някои хора от живота си. Те отричат големите проблеми и отказват да приемат колко сериозна е ситуацията. Подценяват предателствата и така другите си играят с тях. Вижте кои са те.

 


Риби

 

Те не забелязват проблемите с хората от обкръжението си. Непрекъснато прощават, дори големите предателства. Дават стотици шансове на хората около себе си и колкото и да ги боли, не премахват лицемерите от живота си. Рибите опитват да се успокоят и си казват, че каквото другите са им направили - не е било нарочно. Сами се навиват, че това не е голямо предателство и не е толкова лоша постъпка. Но така другите ги мачкат и им се подиграват. Тези зодии са пълни с надежда и им се иска да вярват в доброто у хората. Вярват, че другите имат добри намерения и че е по-добре да ги подкрепят. 

 


Рак

 

Раците са сред най-любвеобилните знаци. Много бързо се привързват към околните, харесва им да създават сериозни, пълноценни и здрави връзки. Загрижени са и винаги помагат на околните. Затова непрекъснато спасяват другите от трудни ситуации, прикриват ги, опитват да им простят и да ги вкарат в правия път, колкото и да са бъркали. Раците се държат като родители - каквото и да им е направил някой, те пак го обичат и бързо им минава. Лошото е, че вярват сляпо на празни обещания и ако някой им каже нещо красиво и им се извини, те веднага се размекват.

 

Везни

 

Тези зодии правят всичко възможно, за да избегнат конфликтите, споровете, драмата и да останат в добри отношения с околните. Мразят да има караници, викане и спокойствието им да е нарушено. Залагат на рационалното мислене, остават спокойни. Опитват да разберат другите и да не ги съдят. Но така често подценяват сериозните проблеми и отказват да приемат, че има хора, които си играят с тях.  Боли ги, когато виждат, че губят близки или че те се променят - затова избират да вярват, че не е така и си казват, че това са дребни неща, които ще отминат.

 


Козирог

 

Козирозите са сред най-мъдрите зодиакални знаци. Много са сериозни и отговорни и хората не могат да ги залъгват, що се отнася до работа, финанси, кариера. Там тези зодии са в стихията си. Но когато става въпрос за чувства и връзки, понякога другите могат да ги заблудят. Ако Козирозите нямат опит в нещо и не са преживяли нещо подобно, те са склонни да простят на партньора и да повярват, дори да си личи, че той ги е излъгал. Трудно им е да определят кога човек е искрен, ако той говори за чувства и емоции. Понякога не виждат колко токсични са връзките им.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...