.

Най-лошото нещо у всяка зодия, което обаче ѝ помага в живота

Ето кое то

Ивета Иванова
Най-лошото нещо у всяка зодия, което обаче ѝ помага в живота
Снимка: Pexels

Всеки има негативни качества, които дразнят останалите и които не могат да бъдат изкоренени напълно. Това е част от характера на всеки човек и понякога дори му придава чар. Ето кое е най-лошото нещо у всяка зодия, но и което я прави уникална и ѝ помага.

 


Овен

 

Те са нарцисисти. Постъпват доста егоистично и мислят само за себе си. Но така имат силен инстинкт за самосъхранение. Успяват да се предпазят от недоброжелатели и щадят здравето си.

 


Телец

 

Изключително мързеливи са. Толкова, че чак понякога това унищожава добрата им работа и социалния им живот. Но така остават спокойни, не се напрягат излишно и осъзнават, че здравето им е най-важно.

 


Близнаци

 

Студени и резервирани са. По принцип, общуват с много хора и се забавляват, но не създават истински връзки, всичко е, за да излязат и да купонясват. Така пазят в тайна чувствата си и никой не може да ги нарани.

 


Рак

 

Раците са злобни - това са зодиите, които не умеят да прощават и когато намразят някого, това е завинаги. Злопаметни са. Тези зодии също пазят себе си по този начин, показват, че доверието им трудно се печели и че не държат случайни хора до себе си.

 

Лъв

 

Огнени зодии са и имат много голямо его. Горделиви са и мислят, че светът се върти около тях. Но това ги прави много силни, смели и амбициозни. Лесно се справят с проблемите и не се страхуват от нищо.

 


Дева

 

Невероятни критици са. Обсъждат злобно всичко и всички, обвиняват околните, клюкарят. Но така осъзнават, че и самите те не са безгрешни, започват да критикуват и себе си и се доверяват на преценката си.

 


Везни

 

Това са най-страшните лъжци, които сте виждали. Имат таланта да казват неща, които не са истина и никой да не разбира. Хубавото е, че не го правят от злоба. А и така самите те могат да различат лъжите.

 


Скорпион

 

Подобно на Раците, Скорпионите са злопаметни и прощават много трудно. Но така подбират само правилните хора в живота си. Могат да са манипулативни и студени. Това пък им помага винаги да получат това, което искат.

 


Стрелец

 

Най-лошото е, че не може да разчитате на тях. Безотговорни са и предават приятелите си. Не се появяват, когато имате нужда от тях. Но така те се съсредоточават над собствените си проблеми и държат нещата под контрол.

 

Козирог

 

Фокусират се над себе си и работата си и често пренебрегват другите. Понякога дори всяват страх у другите. Така не позволяват хората да си играят с тях и да им губят времето.

 


Водолей

 

Безчувствени са. Прекалено студени и леко егоистични. Захващат се с каузите си и своите проекти и не обръщат внимание на околните. Но така постигат успехи и сърцето им рядко е разбито.

 


Риби

 

Прекалено емоционални и чувствителни са. По принцип, това е хубаво, тъй като означава, че са мили и добродушни. Но понякога наистина прекаляват - сърдят се за дребни неща, разстройват се от всичко, побъркват близките си. Но никога не ви мислят лошото.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...