.

3 зодии, които обичат тайния Дядо Коледа

Ето кои са те

Ивета Иванова
3 зодии, които обичат тайния Дядо Коледа
Снимка: Pexels

Има 3 зодиакални знака, които много обичат традицията таен Дядо Коледа. Те държат с приятелите, колегите или съучениците да си правят тайни подаръци и никой от групата да не знае кой точно ще му подарява нещо. Вижте кои са тези зодии.

 


Телец

 

Те чакат с нетърпение тайния Дядо Коледа всяка година. Една от причините е, че самите те правят страхотни подаръци и винаги успяват да впечатлят човека, на когото подаряват нещо. Телците обичат лукса, имат вкус и знаят кое е най-подходящо да купят за околните. Винаги им хрумва брилиянтна идея. Не мислят дълго, просто знаят. А и се радват на изненадите - чудят се от кого да очакват подарък и това прави празниците по-вълнуващи за тях.

 


Лъв

 

Лъвовете са много харизматични и уверени в себе си, затова не се съмняват, че ще изберат нещо прекрасно за подарък. Те обичат да ходят по магазините, да пазаруват и нямат търпение да видят как ще реагира човека, на когото дават подаръка. Те също си падат по лукса и не купуват какво да е. Освен това, тези огнени знаци все още са деца по душа, дори да не си го признават. Тайният Дядо Коледа им е любима традиция, напомня им за деството, за искрения смях, носи им радост и така чувстват любовта на околните. Харесва им, когато радват другите.

 

Снимка: Pexels

 


Везни

 

Тези зодии обожават коледните празници и всичко, свързано с тях. Много се вълнуват за тайния Дядо Коледа. Везните са истински чаровници и знаят с какво да омаят околните. Те са фини, изтънчени и са ценители на изкуството, ще ви зарадват с нещо луксозно и ценно. Везните обожават да избират подаръци, като се страят много и за опаковането, измислянето на пожелание - това им носи радост и ги зарежда с енергия. Чудят се кой ще подарява подарък на тях самите и тази тръпка също ги прави по-развълнувани и празнично настроени.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...