.

3-те зодии, които ще имат най-много късмет в годината на Металния плъх

Вижте кои са те

Ивета Иванова
3-те зодии, които ще имат най-много късмет в годината на Металния плъх
Снимка: Pexels

Китайската нова година настъпи на 25 януари. Тя преминава под знака на Металния плъх. Вече разкрихме какво очаква всички зодии през периода, според китайския зодиак. Ето и кои ще са най-големите щастливци сред зодиите, според "MalayMail".

 


Бик - 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009

 

Представителите на Бика може да очакват много добри възможности през тази година. Трябва да се възползват от тях и така ще постигат успех. Те ще привличат честни хора към себе си, ще бъдат заобиколени от приятели, които наистина ще им помагат и ще им мислят доброто. Може да намерят нови приятели, да получат подкрепа от хора на високи позиции, да се запознаят със свои идоли, да попаднат в нов кръг, в който се чувстват като в свои води. Важно е да бъдат по-уверени, да грабват всеки шанс и да работят по проектите си, без да се страхуват. Ще има някои периоди, в които ще са леко самотни, но като цяло любовният им живот ще процъфти, очакват ги вълнуващи срещи, сладки и романтични изненади.

 

Снимка: Pixabay


Коза/Овца - 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015

 

Хубава година за тези представители на китайския зодиак. Те ще имат късмет в много области, без да си дават много зор. Нещата ще се подреждат от самосебе си и тези зодии ще бъдат галеници на съдбата. Ще са заети през годината, но това ще е за добро и ще им носи удоволствие - ще започнат работа в области, които ги привличат, ще учат нови неща, ще печелят добри пари, ще се радват на придобивки. До тях ще има искрени хора, които ги подкрепят. Тези зодии ще са в добро настроение, ще са много жизнерадостни и социалният им живот ще бъде доста активен. Здравето им ще е отлично. Да се пазят от недоброжелатели през юни и декември.

 

Снимка: Pixabay



Петел - 1921, 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017

 

Петлите ще се радват на прекрасен любовен живот през годината и ще добият по-голяма популярност. Ще са заобиколени от искрени и достойни хора, които ще им помагат в ученето и кариерата, ще им дават добри съвети. Начинанията ще са успешни, ще могат да берат плодовете на труда си, особено, ако не пренебрегват кариерата и ученето. Чакат ги много романтични моменти със специален човек, такъв, който ги разбира и приема каквито са. Ще са като в приказка, постоянно ще бъдат обсипвани с внимание и сладки изненади. Има шанс да получат предложение за брак или да разберат, че ще стават родители. Необвързаните ще срещнат своята половинка през февруари или през август.

 

Снимка: Pixabay


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...