.

3 зодии, които винаги рискуват

Вижте кои са те

Ивета Иванова
3 зодии, които винаги рискуват
Снимка: Pixabay

Тези зодиакални знаци не се страхуват от промените, обичат да приключенстват и се възползват от всеки шанс. Искат да рискуват, да живеят за момента, да опитат много неща и да се докажат. Много са смели и не се предават. Ето кои са те.

 


Овен

 

Управлявани са от Марс - планетата, която се свързва с агресията и страстта. Те не могат да стоят на едно място, обичат да действат и се чувстват най-комфортно точно когато поемат рискове. Грабват всяка възможност, обичат да експериментират. Живеят за предизвикателствата, само така се чувстват живи. Копнеят да пробват нови неща. Доверяват се на инстинктите си и не обмислят много следващата си стъпка, просто се впускат в предизвикателствата. Спонтанни са и импулсивни. Постигат целите си, защото са много смели. Обикновено много бързо се впускат във връзки и после осъзнават, че е трябвало да изчакат или да забавят нещата, защото още не са познавали хубаво партньора. Инати са и държат да получат това, което искат.

 


Лъв

 

Тези зодии също се възползват от всеки шанс, обичат да поемат рискове и това си личи. Те са много уверени в себе си, затова не се съмняват, че ще вземат правилното решение и че трябва да рискуват. Знаят, че могат да се справят с всичко, дори да има усложнения. Като крале на животните, те са много смели и всеки се възхищава на храбростта им. Лъвовете са ентусиазирани, чаровни, имат харизма и така привличат много последователи. Те заразяват с ентусиазма и оптимизма си и карат и другите да рискуват. Щедри са, обичат силно и знаят на какво са способни.

 


Стрелец

 

Това са други непоправими оптимисти - по-големи и от Лъвовете. Стрелците са най-големите приключенци сред зодиите и копнеят да пътешестват, да поемат рискове, да опитват нови неща. Искат да разширят хоризонта си, не обичат да си поставят граници, живеят като за последно. Опитват от всичко,желаят да изживеят много вълнуващи неща, за които да разказват. Управлява ги Юпитер - планетата на късмета. Стрелците са много забавни, отворени, общуват с всеки, знаят как да ви оправят настроението. Приятелски настроени са, обожават купоните, мислят, че си заслужава да рискуват, защото така ще усетят тръпка.

 

3 зодии, които трябва да започнат нов живот


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...