.

3 зодии, които препрочитат старите чатове

Ето кои са те

Ивета Иванова
3 зодии, които препрочитат старите чатове
Снимка: Pixabay

Тези зодии са емоционални, раними, помнят всичко, свързано с партньора. Те често препрочитат старите разговори с него, за да си припомнят нещо хубаво, да намерят доказателство за нещо, да го изобличат в лъжа или да му покажат какво е обещал. Лошо е, че четат и чатове с бивши гаджета и затова дълго време не могат да ги преодолеят. Вижте кои са те.

 


Риби

 

Да кажете на Рибите, че трябва да продължат напред, е все едно да кажете на Овен, че не трябва да спечели на всяка цена. Рибите знаят, че трябва да преодолеят бившето гадже, но това не означава, че няма да се сещат за него и за емоциите и преживяванията, които са имали с него. Припомнят си старите чатове и съобщения, дори когато вече са в нова връзка и обичат новия партньор. Те обичат да си фантазират, да си мечтаят, да размишляват над някои неща, да се сещат за старите връзки, за да установят грешки и да видят дали новото гадже се държи като старото. Гледат да избягат от реалността. Връщат се в миналото чрез четене на чатове или мечтаят за бъдещето.

 


Рак

 

Раците са най-податливи на носталгията сред всички зодиакални знаци. Те забравят много трудно и по-трудно и от Рибите пускат миналото да си отиде. Има моменти, в които просто имат нужда да се върнат назад, да си припомнят нещо, да осъзнаят нещо. Липсва им нещо от старите дни и дори когато вече не уважават бившето гадже, може да им липсва някакво определено чувство, което са изпитвали тогава. След раздяла, те не мислят за бъдещето и не се фокусират над целите си, а винаги разсъждават много върху връзката, поведението на партньора, разговорите с него. Премислят всичко, четат старите чатове, чудят се кое как се е случило. Понякога забравят лошите неща и се фокусират само върху хубавите, дори когато връзката е била токсична. Затова им е трудно да пуснат човека да си отиде.

 


Дева

 

Тези зодии са земни, използват логиката, организирани са и интелигентни. Но също имат навика да четат стари разговори, защото обмислят нещата, анализират всичко прекалено много, искат да намерят отговори и решения, а не просто да си припомнят миналото. Те са много критични, търсят винага у другия, но и у себе си и искат да си извлекат поуки. Искат да установят в кой момент нещата са се провалили. Перфекционисти са, не могат да приемат, че не са спасили връзката. Търсят доказателства за правотата си в старите чатове. 

 

4 зодии, които постоянно пишат на партньора


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...