.

Според зодията: Какво ще ви донесе Ретроградният Меркурий?

Вижте какво ви очаква

Ивета Иванова
Според зодията: Какво ще ви донесе Ретроградният Меркурий?
Снимка: Pixabay

Първият Ретрограден Меркурий за годината е тук. Той стартира на 17 февруари и ще продължи до 10 март. Ето какво очаква зодиите.

 


Овен

 

Всичко, което им се случва, ще им се струва нереално. Сякаш са в някое риалити шоу. Ще са погълнати от илюзии, няма да различават истина от фантазия. Поне така ще могат да се отдадат на страстите и хобитата си. Но да внимават - лесно ще се залъгват. Стари хора може да се върнат в живота им.

 


Телец

 

Много е важно да защитят електронните си устройства. Ретроградният Меркурий ще засегне техниката им - да запазят и запишат всичко важно за тях. Може и да счупят нещо. Телците ще са по-избухливи през периода.

 


Близнаци

 

Имат много цели и планират да направят много неща на работа, но трябва да забавят темпото през периода. Не всичко ще им се получава, няма как да изпипат детайлите. Да помолят за помощ. Ще са доста натоварени. Хубаво е да проверяват съобщенията, може да има недоразумения в писането.

 


Рак

 

Ще са изкушени да казват суровата истина и да го правят по много брутален начин. Но така ще наранят околните, не е време да си играят с дявола. По-добре да оставят тежките разговори за по-късно. Нека не правят и планове за пътуване през периода.

 


Лъв

 

Ретроградният Меркурий ще засегне най-вече техните връзки. И тези с колегите, и тези с партньора. Всичко ще им се струва хаос. Не е време за експерименти. Ако някой много ги привлича, по-добре да не започват връзка с него - само химия е, не любов.

 


Дева

 

Да обърнат повече внимание на човека до себе си. Трябва да помислят за връзката си, да обсипят половинката с грижи и да са по-нежни. Ако гаджето не им обръща много внимание - да не започват скандали и да създават драми. Препоръчително е да спортуват и да се хранят по-здравословно през периода.

 


Везни

 

Ще им се наложи да работят по-усърдно през периода. Ще трябва да изпипват детайлите, да проверяват всичко, да се заемат с много неща, което ще ги стресира. Нека видят кои са приоритетите ми и да помолят за подкрепа. Любовните отношения ще са объркани. Да не се заблуждават, че един флирт ще стане сериозна връзка.

 


Скорпион

 

Важно е да останат по-спокойни. Романтичните отношения ще са в хаос в началото на периода и е възможно бивше гадже отново да ги потърси. Да не се захващат отново с него, това само ще им донесе драми. Да се съсредоточат повече над работата и хобитата. 

 


Стрелец

 

Много напрежение за Стрелците. Те ще имат кавги със съквартиранти, роднини или близки приятели. Няма да са в настроение, ще избухват. Трябва да излизат повече и да си дадат пространство. Може да се видят с много стари приятели и да започнат повече да се грижат за тялото си.

 


Козирог

 

Неразбирателства в комуникацията. Козирозите обичат да са стриктни и винаги в срок, но сега може да не бързат. Нека дадат своите препоръки и съвети, след като приключи Ретроградния Меркурий. Иначе има опасност да се скарат с роднини, приятели, съквартиранти. Да не харчат много.

 


Водолей

 

Колегите и съучениците ще ви ядосват повече от обикновено. Може да губите книги, учебници, или техниката в работа да се развали. Лошото е, че ще имат и финансови проблеми. Да харчат по-малко и да не се глезят прекалено. Ще имат чувството, че никой не ги разбира.

 


Риби

 

Като цяло, те ще имат късмет, това е техният сезон. Но няма да са в настроение за голямо и лудо парти за рожден ден. По-добре просто да вечерят с най-близките, а не да ходят на големи купони. Нека бъдат малко по-потайни и да не разкриват прекалено лични неща през периода. Време е да простят на враговете си.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...