.

3 зодии с късмет на този Петък 13-и

Вижте кои са те

Ивета Иванова
3 зодии с късмет на този Петък 13-и
Снимка: Pixabay

Всички сме чували суеверията за петък 13-и и много хора се плашат от този ден. Мислят си, че тогава ще има много проблеми и той ще им донесе ядове. Но 3 от зодиите ще се радват на небивал късмет. Ето кои са те.

 


Телец

 

Те ще се почувстват в свои води и ще са много привлекателни в днешния ден. Много промени настъпиха при тях в последно време и те бяха малко изнервени и натоварени, но сега ги очаква хубав развой на събитията и спокойствие. Ще изпъкнат с красотата си, ще се радват на любовта, която получават, ще са в хармония и сякаш всичко отново ще е на мястото си. Телците ще си позволят да се отпуснат и да се отдадат на някои наслади. Може да се поглезят, да се забавляват много вечерта. Ще пръскат чар и ще омаят околните.

 


Рак

 

Да не се притесняват много - през този ден няма да им се случи нищо лошо, а напротив - ще имат късмет. Раците ще блестят и ще бъдат забелязвани навсякъде. Ще са радостни, чакат ги забавни моменти и много романтика. В петък те ще се почувстват като звезди - всеки ще ги поздравява, ще иска да поговори с тях, ще изрази възхищение от тяхна постъпка. Тези зодии ще станат по-социални и ще се превърнат в душата на компанията. Ще са с голяма компания, ще създават и укрепват приятелства, ще общуват, ще са много чаровни, а може и да спечелят пари. Да следват сърцето си и да имат надежда, може да сбъднат своя мечта.

 


Скорпион

 

Скорпионите ще бъдат на любовна вълна през този ден. Те ще са много чаровни, страстни, ще имат настроение и ще искат да се отдадат на мига и да флиртуват. Някой много силно ги привлича и най-накрая те ще действат. Ще бъдат магнетични, ще дадат всичко от себе си и ще запомнят вечерта с невероятно преживяване. Няма да могат да се контролират, ще искат да се наслаждават на чувствата и да преживеят красиви мигове. Сериозно обвързаните могат да очакват голяма и хубава изненада през този ден.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...