.

Песен на Тейлър Суифт според зодията

Вижте коя е вашата

Ивета Иванова
Песен на Тейлър Суифт според зодията
Снимка: БГНЕС

В последните години Тейлър Суифт се превърна в голяма музикална звезда, събра много награди, отличия и почитатели. Ето коя нейна песен отговаря на всеки зодиакален знак.

 


Овен - Shake It Off

 

Те са огнени, страстни, показват емоциите си и лесно избухват. Гледат да не съжаляват за миналото и си тръгват, без да помислят повторно. Живеят за себе и не съжаляват за бившите, знаят, че могат да се справят по-добре, както се пее в песента.

 


Телец - ME!

 

Дуетът на Тейлър с вокалиста на Panic! At the Disco Брендън Юри е като химн на Телците. Те се фокусират над себе си, самодостатъчни са си и обичат вниманието. Ако някой не се съобразява с тях, може да си тръгва. Ценят себе си.

 


Близнаци - Delicate

 

Близнаците често са обсебени от себе си и своите проблеми. Те много се грижат да имат добра репутация, за тях имиджът е много важен. Искат винаги да изглеждат добре. Искат човек, който ще ги харесва каквито са и ще приеме всички личности, които живеят в тях.

 


Рак - Teardrops On My Guitar

 

Много чувствителни зодии, които обаче опитват да крият емоциите си по всякакъв възможен начин. Дори често крият, че са влюбени в някого и си признават, чак когато не издържат. Леко срамежливи са, както и се загатва в песента.

 


Лъв - I Knew You Were Trouble

 

Огнени зодии, които са пълни с изненади. Много са горди и не понасят, когато се заблудят - когато някой ги измами, когато се влюбят по-силно от другия или не са се доверили на интуицята си - както е в този хит. Егото им е наранено след такива предателства.

 


Дева - Love Story

 

Копнеят за силна любов, сериозна връзка и държат половинката да им дава много внимание. Ще направят всичко, за да изживеят любов като от приказките и филмите, искат велика любовна история. Отговорни са и слушат родителите си, но често наистина си въобразяват, че техният партньор е Ромео/Жулиета.

 


Везни - All Too Well

 

Везните са много мили зодии, копнеят за разбирателство, но хубавото е, че са и доста честни. Когато вече не се интересуват от вас, ще ви го кажат в прав текст. Те знаят какво искат и ако не им го давате, си тръгват. Приемат нещата такива каквито са, дори когато "магията отдавна е изчезнала", както се пее. Спомнят си хубавите неща и страдат за вас, но се примиряват.

 


Скорпион - Should’ve Said No

 

Скорпионите знаят как да печелят сърца, много са магнетични, а и фатални. Повечето им бивши съжалавят, че са ги изоставили, защото тези зодии обичат силно и правят всичко за партньора. Чрез тази песен те дават урок на бившите си, доказват, че не приемат предателство. Те страдат много и са чувствителни, но не биха дали втори шанс.

 


Стрелец - You Belong with Me

 

Невероятни любовници са, обичат да глезят партньора, да го изслушват да се грижат за него. Ще правят много жестове, за да покажат колко са влюбени и ще ви опознаят истински - както добре се познават лирическите герои в тази песен. Вярват, че всеки принадлежи на определен човек.

 

Козирог - Blank Space

 

Тези зодии са изключително сериозни във връзките. Искат стабилна, здрава и хубава връзка, човек, на когото винаги ще разчитат и на когото могат да се доверят. Заявяват същото, което и в песента - или връзката ще е завинаги, или нещата трябва да приключат. Знаят, че любовта в млада възраст причинява много рани и болка. 

 


Водолей - Look What You Made Me Do

 

Водолеите не обичат да поемат много отговорност за действията си и се ядосват, когато някой ги подлъже да действат по определен начин. Но така те се учат, стават по-умни и силни, както се пее в този хит. Не искат повече да са глупаци и изливат болката си, но вече са променени и силни.

 


Риби - You Need to Calm Down

 

Рибите са изключително емоционални и не се страхуват да показват емоциите си, да заявяват своите виждания, дори когато са го правили много пъти. Искат да докажат защо са прави. Не искат някой да ги потиска, да ги заразява с негативно настроение, гледат да са положително настроени.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...