.

4 зодии, които не се плашат от изолацията

Вижте кои са те

Ивета Иванова
4 зодии, които не се плашат от изолацията
Снимка: Pexels

Заради коронавируса, трябва да спазваме социална дистанция, да стоим основно вкъщи, да не се събираме с приятели, роднини и т.н. За някои това е истински ад, на тях им е много скучно и се чудят как ще издържат. Но има и няколко зодии, които, до някаква степен, се наслаждават на карантината, защото имат време за почивка и хобитата си. Ето кои са те.

 


Овен

 

Те са огнени зодии, винаги искат да са първи и по принцип - не могат да стоят на едно място и да не правят нищо. Но сега се наслаждават на карантината, защото в последно време са по-срамежливи и нямат голямо желание да се събират с приятелския си кръг. Сега те са по-изморени, вниманието ги изтощава, не искат да се събират с много хора и да говорят празни приказки. Щастливи са в дома си и там се чувстват спокойно. Предпочитат да са сами и се радват на тишината. Сега имат време да почиват, да играят игри, да четат книги, да спят повече, да се наслаждават на собствената си компания. В момента анализират много неща и въобще не им е до клюките и драмите на околните.

 


Рак

 

Раците, така или иначе, не харесват света навън и не искат да живеят в него. Обичат да прекарват време из природата, но не им харесва да се събират с големи компании, да слушат клюки и да ходят по партита. Много раними са, предпочитат да са сами или с 1-2 най-близки приятели. Те живеят в собствен свят. Обичат да остават сами, да си представят разни неща, да си мечтаят. Знаят, че в дома никой няма да ги нарани и са на сигурно място. Най-комфортно им е там. Обожават да гледат филми, да пишат разкази, да правят промени в интериора - сега имат повече време.

 


Лъв

 

Лъвовете ще преживеят карантината, защото така най-накрая ще могат да си отдъхнат. Те са лидери, винаги имат работа и задачи, всеки разчита на тях - сега ще си починат от това. Дори гледат да не се плашат толкова от болестта, те мислят повече за ползите от карантината - излежаването в леглото, повече спане и т.н. Дори да са царе на зодиака и да са лидери, Лъвовете са леко мързеливи. Обожават да си лежат, да скролват из телефона, да гледат нещо по телевизията. Сега по цял ден могат да стоят на топло, по пижама и да упражняват кулинарните си умения. Готвят много вкусно.

 


Дева

 

Те са много организирани, работливи и обичат постоянно да вършат нещо. Но са и решителни, мислят трезво, затова карантината не им се струва нещо лошо или кой знае какво изпитание. Тъй като постоянно се трудят и са под стрес, защото изпипват най-малкия детайл и се заемат с какви ли не задачи, сега се радват, че могат да си починат. Лежат доста, спят повече, понякога работят от леглото. Позволяват си да са мързеливи, защото са сами вкъщи. А и оправят някои неща в дома, за които не им е останало време преди. Сега пият повече вино, подреждат и си правят караоке вечери.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...