.

3 зодии, на които Розовата Суперлуна ще донесе щастие

Вижте кои са те

Ивета Иванова
3 зодии, на които Розовата Суперлуна ще донесе щастие
Снимка: Pixabay

Всяка година през април ставаме свидетели на явлението Розова Суперлуна. Тази година това ще се случи в нощта на 7-и срещу 8-и април. Това пълнолуние ще е най-яркото за тази година. Луната ще се вижда с 14% по-голяма и с 30% по-ярка. Ето на кои зодии ще донесе късмет Розовата Луна.

 

Близнаци

 

Розовата Луна ще покаже романтичната им страна. Близнаците ще са по-емоционални и чувствителни, ще жадуват за любовни писма, поезия, творчество, ще се радват като деца на живота си. Ще се превърнат в истински романтици за известен период. Ще станат по-креативни и ще намерят място в живота си за изкуството, поезията и любовта. Ще осъзнаят, че сами са си пречили да видят красивото в света и ще поправят тази грешка. Чакат ги много вълнения, ще се чувстват щастливи, просто защото са живи. Време им е да се влюбят лудо и страстно, но първо трябва да си го позволят сами.

 


Везни

 

Време е за промяна. Везните най-накрая ще приемат растежа си и ще осъзнаят в какъв човек се превръщат. Най-вероятно ще осъзнаят, че са надраснали някои неща и е време да направят промени в живота си и да приветстват новото. Може вече да разбират, че не са в подходяща среда или не се занимават с това, което трябва, че вече са различен човек. Ще прескочат границите и ще се освободят. Няма смисъл да остават затворници и да се опитват отново да бъдат същия човек, какъвто са били преди. Ще намерят куража да изразят себе си и да кажат какво мислят, което ще се хареса на света.

 


Водолей

 

Водолеите най-накрая ще се научат как да оценяват сегашния момент. Те прекарват твърде много време в спомени, повторно преживяване на миналото или си фантазират за бъдещето. Така изпускат настоящето и шансовете да бъдат щастливи. И игнорират красотата на сегашния момент. Сега ще се примирят, че няма как да променят миналото или да контролират бъдещето. И ще опитат да разберат как да живеят пълноценно в настоящето. Да се фокусират и да намерят красотата в днешния ден. Ще осъзнаят колко са щастливи и благословени. Чакат ги прекрасни емоции.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...