.

4 зодии, с които трудно ще се разберете

Ето кои са те

Ивета Иванова
4 зодии, с които трудно ще се разберете
Снимка: Pexels

Тези зодии имат труден характер. Често ви се струва, че е невъзможно да се разберете с тях, че никога не отстъпват и не виждат нещата от друга гледна точка. Самите те не се поставят на мястото на другите и редовно са определяни като странни и различни. Вижте кои са те.

 


Водолей

 

Водолеите не съдят - те приемат другите хора такива, каквито са. Харесва им да общуват с различен тип хора, не си поставят ограничения и имат приятели с всякакви интереси. Но самите те не са хора, с които ще може да се разберете лесно и ще общувате гладко. Водолеите крият емоциите си, залагат повече на разума и логиката и често е трудно да разберете какво точно мислят. Може вие да сте експресивни и напълно открити, но те трудно изразяват емоции и чувства и изглеждат дистанцирани. Сякаш не проявяват състрадание. Не обсъждат личните си проблеми, не говорят за чувствата си и са разсеяни.

 


Овен

 

Овните са много забавни приятели, оптимисти, приключенци. Обичат да излизат и са екстроверти. Но са и много големи инати, обичат да командват и искат всичко да става по техния начин. Ако не изпълнявате желанията им, те спират да са забавни, стават арогантни и раздразнителни. Не им пука за мнението на другите и са импулсивни, не мислят за последствията от действията си. Така нараняват хората, които най-много обичат. Упорити са, никога няма да се признаят за победени, не приемат чуждо мнение и никога няма да ви кажат, че вие сте прави, а те са сбъркали. Нетърпеливи са, избухват лесно и често се карат с близки и приятели.

 


Скорпион

 

Тези зодии са познати с това, че винаги получават това, което искат, независимо по какъв начин. Премахват от живота си всеки, който им пречи, стои на пътя им или ги предаде. Бързо се нараняват, никога не прощават и могат да изоставят дори най-старите си приятели, ако са били излъгани и предадени. Скорпионите са по крайностите, често виждат нещата само в черно и бяло. Много са лоялни, но веднъж щом ги нараните, стават отмъстителни, жестоки и не изпитват състрадание. Ако са ядосани или ревнуват, трябва да стоите далеч от тях, ще ви съсипят с думи. Те намират слабото ви място и знаят как да отмъстят. Големи инати са, не се предават, не признават чуждо мнение.

 


Близнаци

 

Много чаровни, общителни, жизнерадостни. Тези зодии обичат да излизат, да ходят по партита и екскурзии, да общуват с много хора. Но е трудно да общувате с тях - вечно са разсеяни, рядко нещо привлича вниманието им, сякаш не ви изслушват и не се интересуват от вашите проблеми. Така често се карат с приятелите си. Забравят важни поводи или не ви питат как сте. Не са много чувствителни и не могат да разберат защо другите се обиждат и разстройват лесно. Често, сякаш не уважават и не зачитат чувствата на другите. Палави са, флиртуват с много хора, понякога пренебрегват старите приятели заради нови. Имат две лица - казват едно, мислят друго. Не говорят за чувствата си и е трудно да ги опознаете.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...