.

Каква снимка трябва да постнат зодиите в Instagram?

Вижте каква

Ивета Иванова
Каква снимка трябва да постнат зодиите в Instagram?
Снимка: Pexels

Ето каква трябва да бъде следващата снимка, която всеки зодиакален знак публикува в социалната мрежа Instagram.

 


Овен - от планина

 

Те са приключенци, много енергични, не искат да стоят на едно място и обичат спорта. Могат да направят красиви снимки от разходката си в планината и да запечатат невероятен пейзаж от върха.

 


Телец - с зашеметяващ тоалет

 

Телците са любителни на лукса и изисканите неща. Те следят модните тенденции и обожават да изпъкват с тоалетите си. Нека се покажат с новото си облекло в следващия си пост.

 


Близнаци - на компанията

 

Близнаците са много социални и общителни, имат много приятели и постоянно са по купони. По време на карантината бяха самотни, нека сега си направят снимка с компанията в някакъв весел момент.

 


Рак - от плажа

 

Водни зодии са, обожават морето. Когато усещат, че идва промяна, се успокояват, ако отидат край водата. Време е да отидат на море и да се радват на природата там.

 


Лъв - селфи

 

Обичат да са център на вниманието, те да са единствените звезди. Много са уверени и чаровни - да си направят селфи, на което показват перфектна прическа и грим. Те обичат селфитата.

 


Дева - от кафене

 

Забелязват и най-малките детайли, малко старомодни са, обичат да се разхождат из града и да намират нови кнжираници, кафенета и т.н. Архитектурата им прави впечатление. Може да снимат интериора на любимото си кафене.

 


Везни - произведение на изкуството

 

Везните обожават изкуството и са големи ценители. Обикновено имат талант - рисуват, пишат, танцуват. Може да покажат свое произведение или да снимат любимо.

 


Скорпион - експонат от музей

 

Скорпионите обичат да са различни. Мистериозни са, потайни, харесват им загадките, както и да научават неща за минали епохи. Да снимат най-интересния експонат в музей и да го постнат.

 


Стрелец - залез

 

Много позитивни зодии, които обичат природата, пътуванията, романтиката. Често са навън, в гори и планини. Може да изчакат залеза и да направят вълшебен кадър.

 


Козирог - вдъхновяващ цитат

 

Много мъдри зодиакални знаци. Те четат, учат, амбициозни са и вярват в силата на думите. Нека публикуват любим цитат, с които да вдъхновят себе си и околните.

 


Водолей - любима книга

 

Водолеите са интелигенти и четат доста. Добре ще е да покажат коя книга четат сега и да споделят размисли за нея с приятелите си. Така могат да намерят хора с общи интереси.

 


Риби - сладко животинче

 

Тези зодии са чувствителни, мили, състрадателни. Обичат природата и животинките, грижат се за тях. Може да постнат снимка на сладко коте, куче или зайче.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...