.

Ягодовата луна ще донесе късмет на 4 зодии

Вижте кои са те

Ивета Иванова
Ягодовата луна ще донесе късмет на 4 зодии
Снимка: Pixabay

На 5-и юни ще настъпи лунно затъмнение в Стрелец, което ще донесе много вълнения и приятни емоции на някои зодии. Това лунно затъмнение е познато още като Ягодова луна и тя носи красиво ново начало за част от зодиакалните знаци. Ето кои са късметлиите.

 


Овен

 

Сега нещата около вас са несигурни, и самите вие сте леко притеснени, объркани и несигурни в себе си, но помнете, че именно тази несигурност носи приключения. Това, че не знаете къде точно отивате прави пътешествието ви толкова вълнуващо и забавно. Предстои ви мечтано приключение, не се страхувайте и се потопете в неизвестността. Не пропускайте шанса си за нещо ново, иначе ще съжалявате. Изживейте всичко докрай, това е вълнуващ момент, за който дълго ще си спомняте.

 


Лъв

 

Във вас пламват много различни чувства и емоции. Ако нямате отдушник, ще се почувствате натоварени и ядосани. Но цялата тази енергия във вас ви прави по-креативни и сте готови да изразите себе си. Дайте воля на тези чувства и емоции, покажете артиста в себе си на света и си припомнете какво е романтика. Не търсете перфектното. Дори когато ви се струва, че нещата се объркват, не се отчайвайте, не е така. Най-красивите произведения на изкуството се създават в хаос.

 


Везни

 

Време е да заявите на глас това, което чувствате и мислите и да изслушате какво има да кажат другите хора. Помислете по какъв начин да заявите своята позиция и да обясните гледната си точка. Начинът ви на общуване е това, което определя какви са вашите връзки. Вашите мисли ще станат реалност. Сега можете да проявите смелост - време е да кажете това, което преди сте се страхували да кажете и да приемете последствията. Вашите желания са от значение, не мислете толкова как ще реагират другите.

 

Водолей

 

Скоро ще осъзнаете кои са истинските ви приятели. Ще започнете нов етап от живота си и не всеки ще продължи напред с вас. Няма да го приемете тежко, понякога връзките са ценни само за определено време и не е писано да останат за цял живот. Време е да се научите, че няма нищо лошо в това да пускате хората да си отидат, защото те нямат място в бъдещето ви. Може да цените тези връзки, но трябва да цените себе си, развитието и растежа си, успехите си - повече. В живота ви ще се появят нови хора, които ви вдъхновяват и ви подкрепят постоянно.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...