.

3 зодии, които много се оплакват

Ето кои са те

Ивета Иванова
3 зодии, които много се оплакват
Снимка: Pexels

Тези зодии са експесивни - винаги изразяват чувствата и емоциите си, но понякога това може да подразни останалите. Те се оплакват от много неща, изливат мъката си и са прекалено чувствителни. Вижте ги тук.

 


Риби

 

Водни знаци са и често са определяни като най-чувствителните зодии. Те са мили и състрадателни, помагат на другите. Но мислят прекалено много и анализират подробно всичко. Създават си сценарии, които не съществуват. Те бързо се нараняват, вного емоционални са и се разплакват от малки неща. Страдат много, особено за хорските постъпки и отношенията с гадже или приятели. Жалват се и имат нужда от човек, който да ги успокоява.

 


Везни

 

Те също са емоционални зодии. Търсят баланса и хармонията, и когато не ги намират, са много разстроени и не знаят какво да правят. Ще им се всички да живеят в мир, да няма агресия, спорове и обиди. Тези неща много ги наранят, тъй като Везните са естети по душа. Често са загрижени за другите и прекалено много се тревожат. В началото не споделят много, но после избухват и изливат всичко, което е било в тях. 

 


Близнаци

 

Близнаците имат 2 лица. Те са емоционални, забавни зодии, готови за приключения по всяко време. Друг път са в лошо настроение, но не го показват, искат никой да не разбира за това. Ако са тъжни, разбира само семейството им, никой друг не подозира. Тогава те започват да се оплакват и да се самосъжалавят. Не поемат вина за нищо и се държат странно, когато направят грешка.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...