.

3 зодии, които често досаждат на другите

Ето кои са те

Ивета Иванова
3 зодии, които често досаждат на другите
Снимка: Pexels

Всеки човек може в определени моменти и ситуации да стане леко досаден, но има няколко зодии, при които това се случва по-често. Те говорят дълго за едно и също и налагат себе си. Вижте кои са те.

 


Козирог

 

Козирозите дразнят околните, защото са прекалено практични и винаги са помислили за всичко. Не изразяват много емоции, не говорят за чувства, наблягат на сериозни теми - работа, пари, учене, проекти, политика и т.н. На приятелите им понякога им става скучно и смятат, че Козирозите не могат да се отпуснат. Притискат другите да постигат по-добри резултати, да са по-продуктивни, да се трудят повече. Имат високи изисквания. Самодостатъчни са си.

 


Везни

 

Тези зодии са познати с това, че искат винаги да има хармония, спокойствие, разбирателства, да успяват да балансират. Но е изнервящо за околните - не всички могат да станат приятели, не за всичко има решение и невинаги всичко трябва да се обсъжда подробно. Понякога Везните са прекалено грижовни и се опитват да помогнат на околните за неща и ситуации, които не са толкова сложни и напрегнати. Така изнервят с намесата си. Не трябва да сдобряват всички и да искат нещата да са перфектни.

 


Стрелец

 

Просто не знаят кога да спрат. Не са много съобразителни, шегуват се прекалено много, с неща, които не трябва. Постоянно искат да се смеят, да се забавляват, да ходят на екскурзии и да приключенстват - не всеки може да издържи на темпото и ентусиазма им, който понякога натоварва другите и ги дразни. Тези зодии сякаш не знаят кога трябва да станат сериозни и да помогнат на приятелите си. Имат нужда някой да ги забавлява, не мислят за друго.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
pipinana
преди 1 година
0
1
!
Отговори
tiga de ......ne moje da bude
Страница 1 от 1