.

Топ 3 зодии, които са най-добри партньори за пътуване

Вижте кои са те

Ивета Иванова
Топ 3 зодии, които са най-добри партньори за пътуване
Снимка: Pexels

Пътуването с някои хора е доста забавно. Те са перфектните партньори за екскурзия и с тях няма да ви е скучно. А и могат да са отговорни, и да се ориентират добре. Ето кои са те, според "TheTravel".

 

Дева

 

До вас трябва да има една Дева, когато отивате на дълъг път. Те планират нещата, предвиждат всичко, забелязват и най-малките детайли. Ще знаят по кой път е най-удобно да минете и какво точно трябва да носите в багажа. Знаят и къде да спрете за храна и почивка, ориентират се добре по карти. Винаги носят резервни части, допълнителна храна, лекарства, зарядни и т.н.

 

Стрелец

 

Забавните партньори за пътуване. Те много се вълнуват, когато отиват на екскурзия, обожават новите места, новите хора и различните преживявания. Понякога са леко безгрижни, но винаги с тях пътуването е вълнуващо. Ще ви заведат на най-красивите места, ще посетите най-хубавите барове и заведения, ще се запознаете с нови хора по време на пътешествието. Обожават приключенията, знаят как да ви разсмеят и да ви забавляват.

 

Риби

 

Тези водни знаци са много креативни, затова пътуването с тях няма да бъде никак скучно. Понякога си фантазират, но това ще ви забавлява. Рибите обичат изкуството, затова с тях ще посетите интересни дестинации.  По време на самото пътуване ще измислят развлечения за всички, ще пеят, ще ви карат да играете на игри. Създават прекрасни плейлисти за път. Не се ориентират много добре по карта, но имат силна интуиция, грижат се за приятелите си и са мили.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...