.

5 зодии, които си играят с другите

Вижте кои са те

Ивета Иванова
5 зодии, които си играят с другите
Снимка: Pexels

Тези зодии знаят как да играят игрички и да заблудят другите или да получат от тях това, което искат. Те не се страхуват, могат да ви измамят и да научат всичките ви тайни. Ето с кои зодиакални знаци трябва да внимавате.

 


Скорпион

 

Родени са, за да бъдат играчи. Скорпионите са остроумни, бързо схващат, имат силна интуиция и не се предават. Могат да се възползват от вашата емоционалност и чувствителност, да вземат това, което искат от вас. Изглеждат студени и дистанцирани, макар да са чувствителни и раними. Ако сте ги предали, ще ви го върнат тъпкано. Обичат да се борят, да побеждават, да доказват, че са незаменини. А и като си играят с вас, разбират дали вие си струвате.

 


Дева

 

Девите са много умни и организирани зодии. Ще се сетят за всичко, ще измислят най-добрите стратегии и планове. Няма да си играят с вас, просто заради забавата, а само в случай, че искат да получат нещо от вас. Те се вглеждат в детайлите и забелязват всичко. Не очаквайте да ви благодарят, те просто ще вземат своето и после сякаш няма да ви познават, ако вече не сте им нужни. Може да ви блокират в мрежите, да ви игнорират и никога повече да не ви потърсят.

 

Козирог

 

Тези зодии са интелигентни, разбират от много неща и усещат какви са хората. Може да са мълчаливи, но знаят много неща за вас. Искат да успеят на всяка цена и не оставят чувствата да ги водят. Затова, без проблем ще се възползват от вас, ако нещо им трябва и няма да се почувстват зле. После ще се отдалечат от вас и никога няма да си признаят, че са ви изиграли. Нервни са и често са ядосани на хората около себе си - че не са достатъчно отговорни и сериозни.

 


Водолей

 

Водолеите често дават лъжливи обещания и не държат на думата си. Във връзките те могат да ви дадат напразни надежди, да се преструват на много влюбени, а после да си тръгнат, сякаш никога не са изпитвали нищо към вас и не сте значили нищо за тях. Те не се оставят на емоциите, служат си с логиката и се отдават на проекти, цели, каузи и т.н. Не се трогват от отношенията си с хората. Може да ви пречупят и сломят, още преди да усетите колко сте хлътнали по тях.

 

Близнаци

 

Тези зодиакални знаци не са злобни и не целят да ви наранят много, но го правят. Те просто са много весели, палави, имат нужда от драма в живота си. Искат да се случва нещо вълнуващо, мразят скуката. Затова си играят с хората, забавно им е. Искат да получат нещо, да си направят деня по-интересен. Дори да ги мислите за много близки, може те никога повече да не ви потърсят или да не ви се отплатят. Не се задържат дълго на едно място.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...