.

4 зодии, с които връзките винаги са драматични

Ето кои са те

Ивета Иванова
4 зодии, с които връзките винаги са драматични
Снимка: Pexels/RODNAE Productions

Тези зодии приемат връзките много сериозно и държат на човека до тях. Затова могат да бъдат наранени от дребни неща, да драматизират, да се карат с половинката на публични места. Вижте кои са те, според  India.com.

 


Лъв

 

Лъвовете обожават вниманието и много искат да бъдат обичани. Винаги доминират във връзките, не позволяват някой да ги командва. Ако възникне спор с партньора, Лъвовете могат да станат агресивни и много упорити. Държат да спечелят и тяхната дума да бъде последна, ще направят това с цената на всичко. Инати са и често драматизират. Трудно е да живеете с тях.

 

Скорпион

 

Изключително емоционални и страстни зодии. Държат на връзката, но желаят да контролират партньора си. Искат те да взимат важните решения, не понасят някой да налага мнението си. Може да преувеличават проблемите във връзките и да искат половинката да е тяхно притежание. Големи инати са, никога няма да отстъпят, което води до много конфликти.

 

Стрелец

 

По принцип, тези зодии са много забавни. Искат повече развлечения, пътувания, приключения. Трябва да усещат тръпка.  Но любовният им живот става пълен със стрес и драма. Те просто не усещат, че понякога прекаляват с флирта с непознати и така нараняват партньора. Създават хаос около себе си, защото действат, без първо да помислят за половинката.

 

Рак

 

Много чувствителни и емоционални зодии. Те са най-лесно ранимите. Но понякога крият емоциите си, не изразяват болката си, ако още не познават добре човека до себе си. Не казват това, което мислят и не споделят какво ги е наранило. Трупат много, но изведнъж избухват и стават истински кралици на драмата.  Реват, самосъжалавят се, оплакват се и често половинката им слага край на връзката.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...