.

4 зодии, родени за актьори

Ето кои са те

Ивета Иванова
4 зодии, родени за актьори
Снимка: Pexels

Тези зодиакални знаци са много артистични. Те обичат киното и театъра, имитират прекрасно, пресъздават емоции и чувства много умело и ги чака бляскава кариера като актьори. Вижте кои са те, според "Your Tango".

 


Лъв

 

Те са родени за сцена! Лъвовете са звездите на зодиака - много артистични, харизматични, уверени. Стоят прекрасно пред камера, а и жадуват за внимание, луксозни неща и комплименти. Актьорската професия много им подхожда, тъй като получават това желано внимание, а и могат да са доста драматични. Обичат да се хвалят с придобивките си, да показват новите си дрехи и прически. Много са амбициозни и талантливи, лесно постигат успехи.

 

Телец

 

От тях стават много добри актьори. Те защитават мнението си, изразяват своята позиция толкова убедително, че хората започват да ги слушат и да им се възхищават. Знаят как да спечелят вниманието и симпатиите на околните, какво да кажат във всеки един момент. Погледът им също е изразителен. Те изваждат най-доброто у другите, чрез своите действия. Много работливи зодии, отдадени на професията. Понякога може да манипулират, но това е за да получат желания ефект.

 

Риби

 

Рибите се чувстват в свои води, когато са в театъра. Публиката в театралната зала ги кара да се чувстват обичани, ценени и те много се радват именно на това внимание. Харесва им да са под светлините на прожекторите, да действат импулсивно, на мига, да изразяват себе си и да могат да бъдат чувствителни и емоционални, без някой да ги съди. Рибите са творчески настроени. Влизат в роля бързо и много умело. Стават сред най-добрите актьори.

 

Стрелец

 

Стрелците също стават много добри актьори, най-вече, защото имат богато въображение и нямат проблем да се потопят в света на фантазиите. Креативни и различни са, не харесват реалността, измислят си нови и цветни светове и грабват вниманието на публиката. Те са обаятелни, жизнерадостни и имат много енергия. Когато са в роля, те забравят за проблемите си, разсейват се, стават безстрашни.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...