.

Ретрограден Меркурий в Скорпион - какво чака зодиите?

Прогноза за периода

Ивета Иванова
Ретрограден Меркурий в Скорпион - какво чака зодиите?
Снимка: Pixabay

Последният Ретрограден Меркурий за годината Вече е тук. Планетата на комуникациите и интелекта ще се движи обратно в знака на Скорпион от 14 октомври до 3 ноември. Вижте какво очаква всяка зодия пред периода, според "Your Tango".

 


Овен

 

Трябва да помислят върху това какво ги спира и не им дава възможност да разгърнат потенциала си. Може да е нещо извън тях и техните вярвания и възгледи. Да се подгогвят да направят повече усилия, за да преминат препятствията и да продължат напред.

 

Телец

 

Това, че са толкова земни и здраво стъпили на земята е предимство. Освен в случаите, когато искат да се преструват, че определен човек или определена ситуация не съществуват.  През периода ще се чувстват доста некомфортно и ще трябва да осъзнаят някои истини.

 

Близнаци

 

Тези зодии могат да извъртят нещата по какъвто начин искат, да изопачат думи и т.н. Но най-накрая ще трябва да се сблъскат истината. Ще осъзнаят, че може да са се залъгвали за някои неща и ще виждат нещата по-ясно.

 

Рак

 

Обичат да се грижат за близките си. Но през периода не трябва да забравят да се погрижат и за себе си и да обърнат внимание на нещата, от които самите те се нуждаят. Ако самите те не са щастливи, никой около тях няма да бъде щастливи. Чакат ги дни и нощи, в които ще разсъждават много и ще се грижат за себе си.

 


Лъв

 

Не всичко, което блести, е злато. Лъвовете ще трябва да премахнат преградите и стените, които са си построили и да покажат истинската си същност - която невинаги е перфектна и бляскава. Периодът ще им покажа, че трябва да спрат да обръщат толкова внимание на външния си вид, а да се замислят върху поведението си.

 


Дева

 

Справят се с всичко сами. Разсъждават, служат си с логиката, правят планове, списъци, решават задачи. Но рядко казват как се чувстват и какви емоции изпитват. Сега ще станат по-уязвими и смели. Ще могат да получат това, което искат, като разкрият това, което изпитват.

 

Везни

 

Везните са много практични зодии. Но самите те се променят, затова трябва и да оставят промените в живота им да се случат. Чакат ги някои големи трансформации - не бива да опитват да ги спират. Ще казват това, което мислят и ще живеят по начина, по който искат, дори това да плаши околните.

 


Скорпион

 

Скорпионите обичат тайните и пазят много ревностно личния си живот. Но понякога са прекалено потайни и мисетриозни. Да се подготвят да станат по-истински и да споделят повече. Ще се изправят лице в лице с истината и ще трябва да си разберат кои хора и неща в живота им си струват. Не могат да избегнат това, дори да искат, а като го направят, ще се чувстват щастливи.

 

Стрелец

 

Тези зодии мечтаят много, фантазират си, но готови ли са за действия и за работа? Нека си позволят да живеят живота, който искат и да запретнат ръкави. Трябва да оставят извиненията и оправданията в миналото. Всичко ще зависи от тях самите. Дори да е трудно и да има предизвикателства, ще си струва.

 

Козирог

 

Те също трябва да осъзнаят, че няма как да спрат промените. И независимо дали искат нещо да се случи, или не, то ще се случи. Да не хабят енергия в предотвратяването на определени промени. Много неща си отиват, връзки се разпадат и трансформациите са големи. Да се фокусират над създаването на нещо ново и да помислят защо се страхуват толкова от промените.

 

Водолей

 

Трябва да бъдат по-дейни през периода. Обикновено са над нещата и не обръщат внимание на някои проблеми. Но сега проблемите няма да се решат сами или да останат в миналото - само ще станат по-големи. Ще им коства усилия да се справят с трудностите, но нека се изправят пред тях и накрая да осъзнаят, че са дали най-доброто от себе си.

 

Риби

 

За Рибите също не е препоръчително да се крият, да бягат от проблемите и да отричат промените. Няма да пораснат и помъдреят, ако обръщат гръб и се оставят по течението. Не трябва да се страхуват да изразят себе си, да говорят за чувствата си. Нека покажат, че са уязвими - дори това да ги плаши. За да получат това, което искат, трябва да направят това, от което най-много ги е страх. После ще са благодарни.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...