.

3 зодии с късмет по време на Ретроградния Меркурий

Ето кои са те

Ивета Иванова
3 зодии с късмет по време на Ретроградния Меркурий
Снимка: Pexels

Меркурий е ретрограден в Скорпион и Везни от 14 октомври до 3 ноември. Периодът ще е напрегнат и пълен с изпитания за повечето зодии, но някои ще имат късмет, ще научат неща за себе си и ще натрупат опит. Тях също ги очакват промени и бурни емоции, но ще са за добро. Вижте кои са те, според "Elite Daily".

 


Рак

 

Кои хобита са изоставили - върху това трябва да се замислят Раците. Хубаво е да се оставят на въображението, да взимат участие в много активности и отново да поканят романтиката в живота си. Сега отново ще се завърнат към себе си, ще наредят приоритетите си и ще станат по-креативни. Ще се отдадат на изкуство и удоволствия. Най-накрая ще спрат да се чувстват виновни, когато просто искат да се позабавляват и ще покажат творческата си страна.

 

Скорпион

 

Сигурно няма да повярват, но тяхната идентичност непрекъснато се развива. Скорпионите са големи инати и държат на принципите си, но дори без да са осъзнали, са се променили много в последните месеци и продължават да се променят. Нека приемат това спокойно и радостно, да не живеят в миналото и да не искат отново да са човека, който са били преди или който хората казват, че са. Само те самите знаят кои са и на какво са способни. През периода ще опознаят себе си и ще се сблъскат със свои страни на характера, които не са знаели, че имат. Нека се научат да ги обичат.

 

Риби

 

Безполезно ще е да търсят някаква посока, да следват определени насоки или правила. През периода Рибите се губят, но това няма да им пречи, а ще им носи удоволствие. Звездите препоръчват да не се фокусират над мястото, на което искат да отидат (буквално и преносно), а да мислят повече за пътя, по който минават - нещата, които виждат по него, истините, които откриват. Може би, ще намерят нов път, който е бил предназначен за тях. Да не се стресират излишно за забавяне в графиците, а да се радват на новото.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...