.

4 зодии, които са във вихъра си на Хелоуин

Ето кои обожават празника

Ивета Иванова
4 зодии, които са във вихъра си на Хелоуин
Снимка: Pexels

Тези зодии обожават празника Хелоуин. Те са много развълнувани, когато дойде есента и броят дните до 31-и октомври. Вече са измислили какъв ще е костюмът им и знаят на кое парти ще са. Вижте кои са те, според "Elite Daily".

 


Близнаци

 

Харесва им да променят себе си, настроението си, вибрациите наоколо. Казва се, че те имат 2 лица - на Хелоуин Близнаците могат да бъдат, които пожелаят, без да бъдат съдени. Имат много интереси и хобита, затова празникът е предизвикателство за тях. Избират нещо от тях, влизат в роля и се чувстват чудесно. А и Хелоуин партитата много им харесват, тъй като са социални. Там тези зодии намират нови приятели.

 


Лъв

 

За Лъвовете Хелоуин е поредният шанс да блеснат с избора си на облекло и прическа. Харесва им да събират всички погледи, когато влязат в помещението, и да бъдат център на внимание. Те подбират много внимателно костюма си, за тях това е истинско изкуство. И приемат купонът за Хелоуин като сцена, на която ще покажат своя блясък. Много са креативни, затова винаги правят впечатление.

 


Скорпион

 

Това просто е сезонът на Скорпионите и техния любим празник. Те си падат до тъмните, мрачни, мистериозни и фатални неща, а Хелоуин е като магична нощ. Вълнуват се, когато видят декорация за празника и когато помислят за всички легенди и плашещи неща, свързани с него. Скорпионите са загадъчни, управлява ги Плутон - планетата на подземния свят и затова винаги са готови да празнуват Хелоуин.

 


Риби

 

Рибите обичат приказките, легендите, вълшебствата. Те често си фантазират, вярват в магията, оставят се на въображението и затова Хелоуин е техният празник. Управлява ги Нептун - планетата на мечтите, илюзиите и блясъка. Рибите са креативни, винаги избират подходящ за себе си костюм, а и им харесва мистерия - да не се знае кой кой е на партито.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...