.

4 зодии, които могат да ядат по всяка време

Обожават храната

Ивета Иванова
4 зодии, които могат да ядат по всяка време
Снимка: Pexels

Тези зодии могат да ядат по всяко време, обичат почти всичко - сладко, солено, киселно, пикантно и т.н. Често огладняват и се отдават на изкушението да хапнат нещо вредно- Вижте кои са те, според "Pink Villa".

 


Телец

 

Обожават храната. Това е най-голямата им любов. Като цяло, имат изтътчен вкус, подбират скъпи ресторанти с оригинални рецепти или сами си правят нещо вкусно, но могат да ядат по всяко време на денонощието. Харесва им лукса, държат на марката продукти и опитват нетрадиционни ястия.

 

Рак

 

Те ядат, за да се почувстват по-добре. Затова, често избират вредна храна, която е много вкусна, но пълна с калории, консерванти, оцветители. Когато си вземат нещо вкусно, завият се и гледат любим сериал - това е лечебно за тях. Така успокояват нервите си и се утешават, ако нещата в личния им живот не вървят. Обичат и супи, манджи, защото им напомнят за родния дом.

 

Лъв

 

Лъвовете обожават гурмето. Като царе на зодиака, те искат да водят луксозен начин на живот и да се наслаждават на скъпа, качествена храна, която не всеки има възможност да опита. Обожават чуждестранните кухни, екзотичните подправки и ястията, които могат да бъдат намерени в много малко рестроанти. Така те експериментират и се чувстват на ниво.

 

Везни

 

Това са зодиите, които са гладни по всяко време и никога няма да откажат, ако ги почерпите или предложите да седнете да хапнете някъде. Те ядат веднага след ставане, задължително хапват десерт или някакъв снакс и след вечерята. Ако са много гладни, стават раздразнителни и трябва да хапнат, независимо колко е часът. Обичат сладкото, както и готвените ястия.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
Magdalina Ganeva
преди 8 месеца
0
0
!
Отговори
Напълно вярно.
Страница 1 от 1