.

Марс в Телец - как ще се отрази на зодиите?

Ето прогноза за периода

Ивета Иванова
Марс в Телец - как ще се отрази на зодиите?
Снимка: Pixabay

Марс влезе в знака на Телец на 6 януари и ще остане там до 3 март. Това ще донесе много промени в живота на някои зодии, както и вълнуващи събития. Какви предизвикателства ви очакват през периода и кои желания може да сбъднете, разкриват от американското издание на "Cosmopolitan".

 


Овен

 

В последните месеци Марс беше в знака на Овен и тези зодии бяха напрегнати и заети. Сега ще се насладят на по-спокоен период и ще си починат. Нека често релаксират, но когато усетят, че дойде решителният момент - да действат и да се впуснат в играта. Периодът ще се отрази добре на финансите им - ще изкарват повече пари, но трябва и да спестяват.

 

Телец

 

Ще усетят енергията на планетата Марс веднага. Самите Телци ще имат много повече сили, ще станат по-енергични, мотивирани и ще копнеят за интимни ласки. Светът е в краката им сега, да се възползват от всеки шанс. Може да сбъднат и най-смелите си мечти в периода. Просто трябва да се заемат със задачите си.

 

Близнаци

 

Тези зодии ще усетят, че идва краят на определен цикъл от живота им и ще разберат кои хора са им били тайни врагове. Може да открият, че колеги и приятели са говорили лошо за тях зад гърба им. Бивши гаджета или бивши приятели може също да се върнат в живота им, и отново да създадат хаос. Близнаците може да се захванат и със стари задачи и проекти. Нека скъсат ненужните връзки и се освобядат от това, което не им трябва.

 

Рак

 

В социаланият им живот ще се случват много неща и постоянно ще се виждат и чуват с компанията си. Може да намерят нови най-добри приятели или да приключат отношенията си с хора, които не са им били истински приятели. Това с какви хора се обграждат, показва какви хора са самите те, затова да подбират внимателно.

 

Лъв

 

Периодът ще е важен за професионалния им живот. Лъвовете обичат да са в центъра на вниманието и така са в свои води, но този път дори на тях ще им стане леко неудобно, тъй като постоянно ще са под светлините на прожекторите. Шефът им ще ги наблюдава отблизо и ще е много важно как се представят те. Ако вършат съвестно работата си, чака ги увеличение на заплата или повишение.

 


Дева

 

Тези зодии ще станат много мотивирани и ще искат да опитат от всичко, което им предлага живота. Ще са много продуктивни в училище или университета. А ако вече не учат, ще се отдадат на пътуване. Ще имат възможност да разширят хоризонта си. Може да започнат да учат нов език, да изучават астрологията, да си намерят ново хоби.

 

Везни

 

Интимният живот на Везните ще бъде в подем през периода. Те никога не са се чувствали по-свързани със своя любим човек. Ако са необвързани, е сигурно, че ще намерят човек, когото много ще харесат. Ако имат някакви дългове, през периода ще трябва да ги върнат.

 

Скорпион

 

Марс в Телец ще помогне на Скорпионите да се фокусират над връзките си - и романтичните, и платоничните. Те ще могат да ги заздравят, да ги направят по-силни, стабилни и сериозни. Ако излизат с някого или флиртуват с някого, това ще се превърне във връзка. Може и да намерят нов приятел, който впоследствие да стане най-добър приятели. Нека изслушват другите и да уважават желанията им, за да намерят щастие.

 

Стрелец

 

Тези зодии трябва да се стегнат и да се справят с проблемите. Ще реоганизират живота си през периода. Дори да има нещо, с което изобщо не им се занимава, трябва да свършат задълженията си. Ако не се справят добре в работата, това ще бъде забелязано от шефа. Да не стоят до късно и да не губят време в гледане на сериали. Нека поработят здраво и развият здравословни навици.

 

Козирог

 

Ще се радват на живота и много ще се забавляват, докато Марс е в Телец. Чакат ги много развлечения, купони, както и любовни преживявания. Периодът ще е романтичен за тях, а и ще подейства добре на сексуалния им живот. Козирозите ще станат по-креативни, вдъхновени, страстни. Това ще е един от най-щастливите им периоди за годината.

 

Водолей

 

Следващите няколко седмици могат да донесат много тревоги на Водолеите, като те ще са свързани предимно с дома. Може техника в жилището им да се развали, да има драма в семейството или съквартирантът им да им прави проблеми. Затова, да се захванат с домашните задължения и да поговорят открито с членовете на семейството или със съквартиранта. Така ще се сближат с роднините. Нека бъдат по-сериозни и практични.

 

Риби

 

Рибите обикновено са срамежливи и потайни, но енергичният Марс ще ги промени и те ще излязат от черупката си през периода. Ще се чувстват като екстроверти, ще имат силно желание да общуват с много хора и да създават връзки, уверено ще изразяват мнението си. Чудесен период за създаване на приятелства, чатене с потенциални партньори и общуване.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...