.

3 двойки зодии, които не се разбират

Ето кои са те

Ивета Иванова
3 двойки зодии, които не се разбират
Снимка: Pexels

Някои представители на зодиите просто не се разбират. Между тях трудно може да има истинско приятелство или силна връзка, тъй като те постоянно спорят, нямат еднакви ценности и са прекалено различни. Вижте кои са, според "Times of India".

 


Овен и Рак

 

Огнените Овни не се разбират с водните Раци. Раците са по-чувствителни и лесно раними, така че много ще се засягат от думите и постъпките на Овните. Огнените знаци избухват бързо, искрени са и действат импулсивно. Не мислят за последствията и влиянието от думите и действията си. Раците имат нужда от емоционална стабилност, която Овните няма как да им осигурят. Овните ще се дразнят на прекалената чувствителност на водните знаци.

 

Близнаци и Скорпион

 

Близнаците и Скорпионите изобщо не си подхождат, нито за романтична връзка, нито за истинско приятелство. Близнаците са много социални, обичат да са сред хора, да общуват, да създават нови връзки. Скорпионите са по-дистанцирани, трудно започват да вярват на някого и да споделят. В същото време мразят празните приказки, а Близнаците общуват на всякакви теми и се разбират с всички. Скорпионите са по-предпазливи и обичат спокойствието, а Близнаците - приключенията.

 

Дева и Стрелец

 

Имат много сложни отношения и не си пасват. Земните Деви много бързо ще се разочароват от огнените Стрелци. Стрелците не са сред най-съвестните, често закъсняват, забравят за уговорки и планове и им е трудно да са фокусирани. Девите пък са много организирани, точни, държат всичко да е под контрол, сериозни са. Огнените знаци се отдават повече на забавлението и се оставят по течението. Дразнят се на стриктните Деви.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...