.

4 зодии с късмет в годината на Белия Метален Вол

Вижте кои са те

Ивета Иванова
4 зодии с късмет в годината на Белия Метален Вол
Снимка: Pixabay

Китайската нова година настъпи. Тя ще продължи до 31 януари 2022 г. и ще бъде под знака на Белия Метален Вол/Бик. Eто кои зодии ще имат най-голям късмет през периода, според "Malaymail.com".

 


Дракон

 

Да очакват много добри новини, празненства и забавления през годината. Ще са в отлично здраве, ще имат енергия. В работата ще върви спокойно, някои жени, представители на тази зодия, може да получат повишение или да заемат нова длъжност. Учениците ще се справят прекрасно и ще постигат много в училище. Тези, които планират да сключат брак, е по-добре да го направят в годината на Тигъра. Но, като цяло, в любовта ще им върви.

 

Маймуна

 

През тази година ще усетят стабилност, ще имат поводи за празнуване, както и успехи в кариерата. Много знатни хора ще им предложат подкрепа. Да очакват повишение и увеличение на заплатата. Учениците ще се радват на чудесни резултати. През тази година Маймуните може да планират годеж, савтба и дори бебе.

 

Петел

 

Петлите могат да очакват да станат лидери, както и да подобрят финансовото си състояние. Ще са енергични, ще постигнат нови успехи в кариерата, ще спечелят допълнителни пари. Важното е да внимават с пътуванията през март и септември. Обвързаните ще имат спокойна година в любовта и комуникацията им с партньора ще се подобри. Нека имат повече кураж на професионалния фронт.

 

Куче

 

Добра година, в която да постигнат повече в кариерата си. Хубаво е да останат фокусирани и концентрирани. Кучетата също могат да очакват по-висока заплата или смяна на работно място. Ще имат много късмет във финансовата сфера. Самотните ще намерят специален човек, връзката ще е много романтична. Да не се разсейват много със забавления, защото в професионалния живот ги чакат подвизи.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...