.

4 зодии, които дават празни обещания

Ето кои са те

Ивета Иванова
4 зодии, които дават празни обещания
Снимка: Pexels

На тези зодиакални знаци е трудно да се разчита. Те не са сред най-отговорните и сериозните, невинаги държат на думата си и често могат да дадат празни обещания. Не бива много да им се доверявате. Вижте кои са, според "Pink Villa".

 


Овен

 

Овните дават обещания и казват разни неща, без да мислят за последствията и без да поразсъждават дали наистина могат да ги изпълнят. Правят го импулсивно, не анализират предварително. Затова, често им е трудно да спазят обещанието си и излиза, че не държат на думата си. Казват, че ще направят или няма да направят нещо, но се случва точно обратното.

 

Везни

 

Това са зодии, които обичат да угаждат на другите, искат околните да се чувстват щастливи и доволни. Желаят доброто на всички и искат другите да ги харесват и да имат хубаво мнение за тях. Затова, Везните правят обещания - за да може околните да са весели. Трудно им е да отказват и не искат да разочароват приятелите си. Обещават нещо на момента, но това са празни думи, тъй като реално не могат винаги да го изпълнят.

 

Стрелец

 

Те са много добри хора, весели, лъчезарни, позитивни, рядко съдят другите. Стрелците дават обещания и възнамеряват да ги изпълнят. Но, често се разсейват със своите проблеми и планове, заемат се с някое приключение, обръщат повече внимание на забавленията и така забравят, че трябва да направят нещо. А понякога забравят и че изобщо са дали обещание. Не го правят нарочно.

 


Водолей

 

Водолеите често дават обещания, защото искат нещо в замяна. Ако искат нещо, за което само вие може да им съдействате, те ще ви обещаят нещо, за което знаят, че много ще ви допадне и няма как да устоите. Но, това е, защото искат да получат някаква изгода. Когато получат желането, спокойно ще нарушат обещанието.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...