.

Сезонът на Рибите - какво чака всяка зодия?

Това е и край на астрологичната година

Ивета Иванова
Сезонът на Рибите - какво чака всяка зодия?
Снимка: Pixabay

Сезонът на Рибите започна на 19 февруари и продължава до 20 март. Рибите са последният знак от зодиака, така че това е край на астрологичната година. Време е за почивка, равносметки и събиране на енергия. Сезонът на Рибите носи спокойствие, помага ни да станем по-състрадателни и да се отпуснем. Периодът ще е щастлив за водните знаци, и пълен с емоции и леко нестабилен за Девите, Стрелците и Близнаците. Ето какво ви чака, според американския "Cosmopolitan".

 


Овен

 

Те са много ентусиазирани хора. Лесно и бързо стартират проекти и връзки, но по някое време спират да се грижат за тях и ги оставят. В сезона на Рибите тези проекти и връзки отново ще дойдат на дневен ред и Овните ще могат да ги довършат или развият. Емоционален период за тях. Преди да започнат нещо ново, трябва да довършат старото.

 

Телец

 

Да се подготвят за активен социален живот. Ще са на романтична, любовна вълна, може да са емоционални и да харесват сладникави неща, което няма да е в техен стил, но няма и да могат да го предотвратят. Ще говорят за чувствата си пред приятели и ще са по-сантиментални. Ще подкрепят близките и самите те ще получават подкрепа.

 

Близнаци

 

Да помислят за какво мечтаят и кои са най-големите им цели сега. Също да анализира каква е репутацията им и как могат да я подобрят. През сезонът на Рибите могат да се стремят към най-доборото, особено в кариерен план. Да използват енергията и креативността си в работата.

 

Рак

 

Раците са емоционални водни знаци, точно като Рибите, затова ще са в свои води. Но Раците са малко по-потайни от дивите и свободолюбиви Риби. През периода представителите на Рак ще имат възможност да излязат от черупката си и животът им ще се превърне в едно приключение.

 

Лъв

 

През този период Лъвовете ще са фокусирани най-вече върху връзките си и интимния си живот. Ще осъзнаят кои са най-важните им връзки и ще им обърнат внимание. Любовният им живот ще е вълнуващ. Да очакват да почувстват по-голяма емоционална връзка с партньора и да се сближат повече с любимия човек.

 

Дева

 

Те чувстват сезонът на Рибите като период, в който просто искат да се гушнат с някого, да се наслаждават на компанията му и да си почиват. Ще има развитие в любовния им живот, ще се фокусират над своя любим човек, а ако нямат половинка - над най-близките приятели или бизнес партньорите. Сега е времето да направят каквито промени преценят във важните връзки.

 

Везни

 

Кариерата ще е топ приоритет за Везните през периода. Графикът им е пълен, ще имат много работа и почти няма да си почиват. Важно е да не се оставят на стреса. Ще се сработят много добре с колеги и ще свършат всичко прекрасно. Да запомнят, че навиците, които си създават сега, няма да могат да бъдат изоставени дълго време.

 

Скорпион

 

Любовта е във въздуха! Сезонът на Рибите почти винаги е невероятен за Скорпионите. Ще са на романтична вълна, ще има раздвижване в сексуалния им живот и много ще се забавляват. Те ще са звездите през този сезон. Каквото и да търсят - флирт, кратка, но страстна връзка, дълга и сериозна връзка - ще го намерят и ще са много доволни.

 

Стрелец

 

Рибите са емоционални, често си менят настроенията и понякога са леко меланхолични. Това ще повлияе на естровертните и експресивни Стрелци. През периода те ще си починат малко, няма да са толкова активни и социални. Ще се превърнат в интроверти, ще прекарват повече време вкъщи със семейството, и роднините и дома ще им станат приоритет.

 

Козирог

 

Козирозите са познати като стабилни и сериозни хора, но сега ще са готови да се оставят на чувствата и ще слушат сърцето си. По-малко ще мислят, повече ще чувстват. По принцип, те са прагматици, но сега ще се превърнат в идеалисти. Ще общуват повече, ще създават връзки с хората около себе си по нов начин, ще научат колко са важни емоциите.

 

Водолей

 

Техният сезон приключи, но Водолеите все още са в добро настроение и ще се веселят в началото на периода. С течение на времето, ще намалят темпото, ще си почиват повече и ще се възвърнат към рутината. Да премислят кои проекти и вързки, с които са се захванали, си струват и да работят само върху тях.

 

Риби

 

Това е тяхното време от годината! Да помислят какви професионални цели си поставят, какво искат от романтичните връзки, какви проекти или хобита искат да започнат. Каквото и да пожелаят, да започнат да го преследват - сега ще имат късмет и буквално ще са в свои води. Сега е най-доброто време за нови начинания.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...