.

4 зодии, които са шумни

Ето кои са те

Ивета Иванова
4 зодии, които са шумни
Снимка: Pexels/Wendy Wei

Това са зодиите, които просто не могат да останат тихи и спокойни. Те говорят високо, смеят се шумно, ентусиазирани са, кипят от енергия. Винаги ще ги забележите и ще ги чуете. Вижте кои са, според "Pink Villa".

 


Овен

 

Не са сдържани, импулсивни са, не се спират пред нищо. Овните са уверени, шумни, не се плашат лесно и не се притесняват да изразят мнението си. Казват силно на глас това, което мислят, дори понякога да изглеждат леко агресивни и нервни. Те ще изложат позицията си и няма да мълчат. Защитават се до последно, често повишават тон.

 

Близнаци

 

По принцип, Близнаците не са толкова шумни, но има ситуации, в които стават такива. Те са уверени и горделиви, и започват да говорят много високо, да правят жестове и да се смеят високо, когато видят, че някой не им обръща внимание. Искат да бъдат забелязани и всеки да чуе историите им. Мислят си, че хората няма да ги приемат сериозно, ако са по-тихи, затова повишават тон.

 


Везни

 

Много весели зодии, които са социални и лъчезарни. Когато Везните са щастливи, целият свят ще разбере това. Те са жизнерадостни, енергични, искат да покажат колко са ентусиазирани и колко се радват. Смеят се високо, възкликват постоянно, говорят много. Така показват вълнението си. Но същото важи и за моментите, в които са тъжни - говорят за това, което ги притеснява, ридаят силно, не могат да се успокоят. Плачат и викат.

 


Стрелец

 

Те са много ентусиазирани хора. Стрелците са приключенци, весели, пълни с енергия, обичат забавленията. Те са душата на компанията, разказват вицове и забавни истории, развеселяват околните, пеят, танцуват. Най-шумните хора на парти са. Ако са щастливи и се чувстват хубаво, крещят и се смеят много, искат всеки да разбере това. Не ги интересува мнението на другите.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...