.

4 зодии, които не искат да имат деца

Ето кои са те

Ивета Иванова
4 зодии, които не искат да имат деца
Снимка: Pexels

Част от зодиакалните знаци нямат голямо желание да имат деца и не планират такова нещо в бъдеще. Те са индивидуалисти, свободолюбиви, не смятат, че само децата дават смисъл на живота и не искат да се посвещават на това. Вижте кои са те, според "Times Of India".

 


Овен

 

Познати са като много амбициозни зодии. Затова, те са доста заети - да учат, да работят, да развиват таланти и да преследват цели. Искат да са най-добри, да са първи във всичко, а ако имат дете, ще имат доста грижи около него и няма да имат време да следват мечтите си и да се борят за първото място в различни сфери. Овните са импулсивни и спонтанни, ако имат дете, едва ли това ще е планирано. Детето би променило много за тях, те искат друг живот.

 

Стрелец

 

Това са най-свободолюбивите зодии. Стрелците са водени от жаждата за приключения, вълнения, тръпка, нещо ново, диво и лудо. Идеята за отглеждане на деца не кореспондира с това. Те рядко пускат корени, винаги са в движение, не създават сериозни връзки, живеят на различни места. Гледането на дете им се струва изморително и трудно, а и така трябва да изоставят живота, който обичат. Разбират, че това е много отговорно и не са готови да изоставят забавленията.

 

Водолей

 

Те също имат свободен дух и не могат да си представят да трябва постоянно да са отдадени на грижите за децата и да се съобразяват само с тях. Водолеите не са традиционалисти, не държат толкова на идеята за дом и семейство. Живеят по собствени правила, според своите условия и обичат да са сами. Така се отдават на свои мечти, желания, каузи и не дължат нищо на никого. Ако имат деца, разбират, че трябва да изоставят някои мечти и много да променят начина си на живот.

 

Близнаци

 

За Близнаците това да имат дете не им се струва като голям проблем. Проблемът е, че просто не знаят кога е правилното време за това. Те са много любопитни, обичат забавленията и пътувания, искат да опитат от всичко, флиртаджии са. Не планират рано да станат родители. Освен това, тези зодии са нерешителни и доста се колебаят.  В един момент мислят, че им е време за деца, после пък отново се отказват.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...