.

Меркурий в Риби - какво чака зодиите?

Ето какво ще им донесе периодът

Ивета Иванова
Меркурий в Риби - какво чака зодиите?
Снимка: Pixabay

Планетата Меркурий влезе в знака на Риби на 15-и март и ще остане там до 3-и април. Това означава, че можем да станем по-креативни, емоционални и състрадателни. Водните знаци Рак, Скорпион и Риби ще се чувстват чудесно и ще усещат красотата около себе си, а  подвижните знаци Близнаци, Дева и Стрелец ще са доста заети. Ето какво очаква всяка зодия, според американския "Cosmopolitan".

 

Овен

 

Предупреждение - това е много емоционален период за Овните. Ще трябва да обмислят всички сериозни връзки, които са създали в последните години - романтични, платонични, професионални. Стари проекти и връзки се завръщат, защото има още работа по тях и трябва да се направи някакъв завършек. Време за сериозни разговори.

 

Телец

 

Стават по-заети в следващите няколко седмици. Хубавото е, че не с работа, а просто постоянно ще поддържат връзка с компанията и близките приятели. Сега е най-добрият период от годината, в който да прекарат време с приятелите, да създадат нови връзки и да превърнат някои познати в по-добри приятели. Социалният им живот цъфти.

 

Близнаци

 

Да се замислят какви цели си поставят в дългосрочен план. Дали те са твърди, дали трябва да ги променят - нека в следващите седмици анализират това и да преценят дали са на пътя към успеха. Може да решат да поемат в друга посока. Да работят здраво, да мечтаят и да не се притесняват да искат съвети.

 


Рак

 

Енергията на Рибите кара Раците да излязат от черупката си и да се насладят на света около себе си, да пробват нови неща. Великолепно време да научат нови неща, да пътуват. Ако са вкъщи, да се запишат на нови курсове, да изберат ново хоби или да гледат документални филми. Нека си позволят да станат по-образовани и културни, да научат нови неща.

 

Лъв

 

Горещ период за Лъвовете. Ще има раздвижване в интимния им живот. Ще обърнат повече внимание на любовната си връзка, ще споделят еротични, страстни и дълбоки моменти и преживявания с партньора, така ще направят връзката по-сериозна и специална. Необвързаните ще развият чувства към хора, с които флиртуват. 

 

Дева

 

Да съборят стените около себе си и да подобрят живота си, като подобрят връзките си. Ще имат много шансове да заздравят връзките си - независимо дали с партньора, най-добрите приятели или пък ако търсят любов - може да намерят потенциален партньор. Очакват ги хубави големи промени във връзките.

 

Везни

 

Имат безброй задачи и неща, които трябва да свършат. Постоянно получават съобщения и имейли от шефовете и работата завладява живота им през тези седмици. Нека се грижат за себе си - да спят повече, да се организират по-добре, за да се справят с тежките задачи.

 

Скорпион

 

Любовта е във въздуха! Сезонът на Рибите, Венера в Риби и Меркурий в Риби - всичко това носи много романтика, забавление и активност в сексуалния живот за Скорпионите. Чакат ги страст в спалнята, доста романтични моменти и тези зодии просто се чувстват страхотно. Чудесен и късметлийски период за любов, да изпробват шансовете си.

 

Стрелец

 

Трябва да разпуснат. 2020 година беше доста напрегната за тях и Меркурий в Риби ги кара да натиснат бутона "пауза" и да отделят време за почивка. Ако могат - нека работят от вкъщи, да спят повече, да не се страхуват да прекарват време сами, но и да се свържат отново със семейството си.

 

Козирог

 

Меркурий в Риби ги кара да докажат, че репутацията им на сериозни, дистанцирани и равнодушни хора е погрешна. Те са жилави и твърди, но имат сърце. Сега е времето да се отворят към света, да кажат това, което мислят и да слушат. Ще се учудят колко лесно се свързват с хората, когато съборят стените около себе си.

 

Водолей

 

Да помислят кои хора и кои неща са най-важни за тях. Трябва да поразсъждават върху ценностите си - но да не анализират прекалено много всичко и да не гледат всичко само от интелектуалната страна. Да обърнат повече внимание на чувствата си. Ако някои хора и неща ги карат да се чувстват добре, това е важното - а не пракалените научни анализи.

 

Риби

 

Меркурий прекара доста време във Водолей, което донесе на Рибите драма с бивши партньори, половинката, работата и т.н. Но сега планетата на комуникацията е в техния знак! Най-доброто време от годината да упражнят комуникативните си умения. Нека заявят това, което мислят, да говорят искрено за чувствата си и да приемат емоциите на хората около себе си. Сега е времето да проведат важни разговори.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...