.

3 зодии, които остават приятели с бившите

Вижте кои са те

Ивета Иванова
3 зодии, които остават приятели с бившите
Снимка: Pexels

При раздяла някои хора изхвърлят подаръци, прекъсват всякакъв контакт с бившия, трият общи снимки и за тях не е възможно да останат в добри отношения с предишен партньор. Представителите на тези 3 зодии не мислят така - те са мили, чувствителни, искат да са приятели с човека, на когото са споделяли много и често се виждат с бившите партньори. Ето кои са те, според "Bustle".

 


Близнаци

 

Те са забавни и лъчезарни зодии. Не обичат да се натоварват с големи драми, не са толкова чувствителни и не намразват автоматично бившите гаджета. Дори продължават да общуват нормално с тях и да се държат приятелски. Близнаците са въздушни зодии, затова не се водят от емоциите. За тях не е проблем да поддържат връзка с предишен партньор, това не им се струва тежко, неправилно или трудно. Те са много общителни, обичат да се забавляват и да излизат с различни хора - няма да зарежат общите приятели заради бивше гадже. Гледат на предишната половинка, като на човек, с когото още могат да си говорят и да се веселят.

 

Рак

 

 Има много малко зодии, които ценят връзките толкова много, колкото ги ценят Раците. За тях отношенията са най-важни, затова могат да останат приятели с бивше гадже. Те често мислят за миналото, спомнят си много хубави моменти и не могат толкова лесно да прекъснат връзката. Смятат, че ако продължат напред и спрат да общуват с бивше гадже, ще изтрият всички тези спомени и това ги натъжава. А и не искат напълно да губят човек, когото са обичали много силно и на когото са споделяли доста лични неща. Раците са нежни, обичат силно, грижат се за хората и се интересуват от хората от миналото си. Чувствителни са и не биха изоставили някого напълно.

 

Стрелец

 

Много гъвкави знаци, които лесно се адаптират към промени и не се държат като кралици на драмата. Те са жизнерадостни, искат да опитат всичко от живота, излизат много, сприятеляват се лесно. Не е проблем да останат близки приятели с бивше гадже. Мотивирани са да създадат много интересни преживявания, да приключенстват и дори им е интересно когато връзката се променя от гадже към приятел. Това е предизвикателство за тях. Те не търсят отмъщение, нямат лоши чувства към старите любови и дори могат отново да се забавляват с тях. Ако бившият им партньор харесва шегите им и има подобни хобита на тях, Стрелците с радост ще останат близки с него.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...