.

4 зодии, които се провалят в приятелствата

Вижте кои са те

Ивета Иванова
4 зодии, които се провалят в приятелствата
Снимка: Pexels

Приятелството е трудно за изграждане и поддържане. То изисква усилия, споделеност, умение за пазене на тайни, правене на компромиси и жертви, истинска обич и вярност. Предателството и егоизмът нямат място в тези отношения. Но на някои зодии им е трудно да подкрепят винаги околните, да ги насърчават и да бъдат до тях. Ето кои са лоши приятели, според "Pink Villa".

 

Овен

 

Те са доста големи инати и понякога могат да са твърдоглави и строги. Импулсивни са, често не мислят, като действат, и така могат да наранят другите. Фокусират се повече върху себе си, рядко поставят на първо място приятелите. Така другарите им се чувстват игнорирани и сякаш не са важни за Овните. Тези зодии държат на мнението си, не приемат чужда гледна точка и сякаш се опитват да контролират околните. Държат да доминират винаги, което вреди на приятелските отношения.

 

Телец

 

Много обичат да създават нови приятелства, да се забавляват с дружките и тайфата. Но Телците просто са хора, които понякога имат нужда да останат сами, да презаредят батериите, да поразсъждават и така все едно изоставят приятелите. Лоялни зодии са, но когато се изолират и отделят време за себе си, губят добрата комуникация с околните и приятелите им се ядосват. Странно им е, че Телците имат нужда от усамотение и лично пространство.

 

Рак

 

Проблемът при тях е, че са много раздразнителни, често си менят настроенията и са прекалено чувствителни. Това се отразява зле на приятелските им отношения. Раците могат много лесно да се наранят или обидят от съвсем лека шега, която някой техен приятел направи. Създава се драма, стават спорове, скандали, има объркване. На приятелите на Раците им идва прекалено много. Тези зодии премислят нещата и създават от мухата слон. Сами си създават проблеми в приятелствата.

 

Лъв

 

Лъвовете са царете на зодиака и просто не могат да поставят друг човек на първо място, преди себе си. На тях им харесва да са егоисти и обсебени от себе си и не съжаляват за това. Те искат да са център на внимание, основно те говорят и споделят, когато са в компания. Това може да дразни приятелите им и да ги кара да се чувстват самотни и изолирани, сякаш нямат значение. Лъвовете просто не успяват да са приятелите, които винаги изслушват, подкрепят и поставят на първо място нуждите и чувствата на приятеля.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...