.

Сезонът на Телеца - какво чака всяка зодия?

Вижте прогнозата

Ивета Иванова
Сезонът на Телеца - какво чака всяка зодия?
Снимка: Pixabay

Сезонът на Телеца започна на 21-и април и продължава до 21-и май. За земните знаци Телец, Дева и Козирог периодът ще е много хубав, но неподвижните знаци - Лъв, Скорпион и Водолей ще се изправят пред предизвикателства. Енергията на Телците ще ни направи по-работливи, решителни, практични и сериозни. Приоритети ще ни бъдат стабилността и отдаването във връзките. Ето какво да очаквате, според американския "Cosmopolitan".

 

Овен

 

Техният сезон току-що приключи и темпото се забавя. Животът ще им се струва леко еднообразен и обикновен, но така трябва да е. Сега не е време за неща, които нямат смисъл. Парите ще станат основна тема за Овните през периода. Може да се изправят пред финансови проблеми, да поручат повишение или да започнат допълнителна работа.

 

Телец

 

Техният сезон е тук. Слънцето, Меркурий и Венера - планетата на любовта и красотата, са в техния знак сега. Ако искат просто да релаксират и да разпуснат, нека го направят, но да знаят, че така ще пропуснат всички вълнуващи неща, които ги чакат през периода. През сезона на Овена те продължаваха напред и пуснаха миналото да си отиде, прекратяваха някои връзки. Сега ги чака ново начало! Проектите, работите и връзките, които започнат сега, ще са много важни за тяхното бъдеще.

 

Близнаци

 

Те са безгрижни хора, но сезонът на Телеца ще ги върне обратно на Земята. Да натиснат бутона "пауза" за малко, да не живеят само за мига през цялото време, а да помислят и поразсъждават върху миналото и да видят защо не са продължили напред. Да преценят кои връзки да оставят зад себе си завинаги или да подновят. Нека бъдат по-практични, така ще вземат правилното решение.

 

Рак

 

Раците и Телците си пасват, имат подобна енергия. Затова, сезонът на Телеца ще е хубав за тези зодии. Те ще се фокусират най-вече върху социалния си живот. Постоянно ще получават съобщения от стари и нови приятели, ще си пращат забавни картинки и послания с тайфата, може да получат и съобщения от човек, когото харесват. Ще се забавляват, но и ще бъдат заети. Нека излязат от черупката си, чакат ги много нови контакти.

 

Лъв

 

Живеят, за да бъдат под светлините на прожекторите. И през периода наистина ще са звезди и център на внимание - поне в работата. Шефът ще ги следи изкъсо, затова е важно да дават най-доброто от себе си. Проекти и презентации, над които са работили, сега могат да бъдат завършени перфектно. Ако се справят добре, възможно е да получат бонуси или увеличение на заплатата.

 

Дева

 

Да помислят как да разширят хоризонта си, как да станат по-отворени към нови преживявания и нови хора. Това означава, че може да запишат нов курс, да пътуват по работа, да си направят изненадващи еднодневни екскурзии или просто да изгледат много документални филми. В края на сезона на Телеца ще останат поразени от това колко много нови неща са научили.

 

Везни

 

Те са деца на планетата на любовта Венера и лесно създават нови романтични връзки. Но сега няма да имат този късмет, ще се стига просто до флирт или ще остават само приятели с новите хора в живота си. Сезонът на Телеца ще ги научи колко са важни отдаването, стабилността и продължителността, що се касае до любовния живот. Може да има малко драма около сметки или такси, които трябва да платят.

 

Скорпион

 

Сезонът на Телците е романтичен за Скорпионите - времето, в което просто искат да се гушкат до любимия човек или да заздравят връзките. Ще се фокусират над отношенията с половинката или най-добрия приятел. Ако са необвързани или разочаровани от добрите приятели, най-добре е да започнат нещо ново и вълнуващо. Ако имат партньор и компания, с която непрекъснато общуват, това ще е прекрасен период да прекарат много време с хората, които обичат най-силно.

 

Стрелец

 

Ще са заети през периода. Ще имат доста задължения всеки ден, някои са се натрупали от преди, сега е времето да ги отметнат. Може да реорганизират живота си. В него е настъпил хаос в последно време. Ако се чувстват зле, нека опитат да си създадат рутина. Ако винаги закъсняват, да инвестират в органайзер. Ако са винаги изморени, нека лягат по-рано и по едно и също време. Проблемите, с които се сблъскват не са големи, просто трябва да се стегнат.

 

Козирог

 

Чака ги прекрасен период! Пълен с романтика, хубави сексуални преживявания и забавления. Няма значение дали са необвързани, излизат с някого, без да са изяснили отношенията си, или са в сериозна, дълга връзка - чакат ги много романтични преживявания, горещ секс и страхотни моменти. Нека им се насладят.

 

Водолей

 

Телците са зодии, които вършат нещата бавно, но сигурно, тази енергия ще се пренеси и върху Водолеите. Те ще работят бавно и ще прекарват доста повече време вкъщи. Ще разговарят със семейството си, няма да обръщат толкова внимание на колегите и приятелите. Ще мислят за миналото, ще се завърнат към корените си и ще са по-чувствителни. 

 

Риби

 

Сезонът на Телеца ще им помогне да бъдат по-отворени към другите и по-лесно да разкриват себе си пред тях. Рибите лесно се свързват с хората, но връзките, които създават често са кратки и повърхностни. Сега тези зодии ще създават по-значими връзки и приятелства, ще водят важни разговори. Стават по-добри комуникатори и по-добри слушатели.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...