.

5 зодии, които са своят най-голям враг

Ето кои са те

Ивета Иванова
5 зодии, които са своят най-голям враг
Снимка: Pexels/Jill Wellington

Това са зодиите, които сами саботират себе си, които си пречат и често са си най-големите врагове. Най-големите им проблеми не са причинени от околните, а от тях самите. Вижте кои са те, според "Your Tango".

 


Телец

 

Телците са големи инати, което ги прави постоянни и решителни. Но, понякога, прекаленият инат не е полезен и може да ги нарани. Той ги спира - например, остават във връзки, които вече на са здравословни или на работа, в която няма развитие, просто защото не искат да се предадат. Трябва да се научат да балансират. Инатът им помага, когато го използват по правилен начин, но не трябва да им пречи да виждат различните перспективи и гледни точки.

 

Близнаци

 

Много често стават адвокат на дявола. Те имат 2 лица, затова винаги разглеждат въпросите и проблемите от двете страни, анализират ги подробно, което им отнема много време. Прекалено много разсъждават и няма да спрат, докато не разберат цялата истина и всички факти. Дори тогава, пак трудно вземат решение и не знаят какво да правят. Така пропускат много шансове, възможностите ги подминават, докато те се чудят. Притесняват се за това какъв избор да направят и накрая не правят никакъв.

 

Рак

 

Невероятно чувствителни и приемат всичко твърде лично. Това ги прави много несигурни в себе си и депресирани. Имат проблеми с доверието, което отблъска околните и така Раците трудно създават връзки. Страхуват се от отказите, от отхвърлянето, постоянно търсят доказателства от приятели и близки, че са обичани и ценени. Мислят най-лошото и така го предизвикват. Това, че нямат високо самочувствие, ги прави тъжни и неуверени. Трябва да се оставят да бъдат щастливи и да ценят себе си.

 

Дева

 

Непрекъснато премислят нещата. Фокусират се толкова много и над най-дребните детайли и си представят хипотетични ситуации, в които така и не попадат. Това им носи много стрес и ги прави разтревожени. Постоянно са притеснени за нещо и се опитват да предвидят нещата. Дори когато видят нещо хубаво, проучват го внимателно, търсят недостатъците, не го оценяват и накрая виждат само лошото у него. Така се провалят и връзките им. Отношенията им с другите са проблемни, защото Девите са много критични. Нека се фокусират и над позитивното.

 

Скорпион

 

Не могат да пуснат миналото да си отиде и да спрат да мислят за стари неща - така стават като обсебени. Привързват се много към човек, връзка, идея, проект. Отдават цялата си енергия и цялото си време на това нещо/на този човек. Това им помага да са успешни в работата и да печелят награди, но често цялото им внимание е съсредоточено към погрешното нещо и така губят времето си. Много често столкват бившите, което е вредно и ненужно. Скорпионите трябва да насочат страстта към себе си и да реализират свои мечти, не да се фокусират над други.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...