.

Марс в Рак - какво да очакват зодиите?

Вижте прогноза за периода

Ивета Иванова
Марс в Рак - какво да очакват зодиите?
Снимка: Pixabay

Марс, планетата на действието, агресията и енергията премина в знака на Рак на 23-и април и ще остане там до 11-и юни. Водните знаци Рак, Скорпион и Риби ще имат благоприятен период, но кардиналните знаци Овен, Везни и Козирог ще усетят напрежение през това време. Ето какво да очаква всяка зодия, според американския "Cosmopolitan".

 


Овен

 

Марс е планетата, която ги управлява, затова те усещат силно този транзит. Стават по-раздразнителни и си сменят настроенията, като Раците, дори да не го осъзнават. Вътрешната им същност и начина, по който изразяват себе си, не са в синхрон. Да помислят кои са наистина и как може искрено да обяснят какво имат предвид, когато говорят. Само така ще изгонят лошото настроение и емоционалните изблици.

 


Телец

 

В следващите няколко седмици ще им е по-лесно да се свързват с другите. Земни знаци са, практични и служещи си с логиката, но ще разкриват все повече себе си и ще се отварят към света, с помощта на Марс. Така ще могат да създадат по-значими и дълбоки връзки. Но може и да изпитват повече гняв, ревност и други подобни емоции. Да не се страхуват да споделят чувствата си, околните ще ги приемат. 

 

Близнаци

 

Когато Марс беше в техния знак, те опитаха много нови проекти, идеи, връзки, професии. Живяха динамично, но сега е време да спрат за малко, да се потопят в новите и вълнуващи неща, които им се случиха и да преценят кое е значимо и по кое да продължат да работят здраво. Може да имат успехи в работата и да печелят пари, но да внимават да не харчат прекалено много.

 

Рак

 

Марс е в техния знак и Раците ще имат повече желание да излязат от черупката си. Обикновено прекарват много време като глезят близките си и ги защитават, но сега ще се фокусират повече върху себе си, не върху тайфата. Да се фокусират над целите си, нуждите си, желанията си и да ги преследват сами. Ще научат колко е важно, че са си самодостатъчни.

 

Лъв

 

Телефонът им не спира да вибрира, вероятно ще получат съобщение от бившия. Или от приятел, с когото са се скарали и вече не са близки. Или пък от стар колега. Връзките от миналото отново влизат в живота им. Така Лъвовете ще бъдат погълнати от чувствата, ще са по-емоционални, тъй като още са привързани към някои хора от миналото си. Те са много лоялни, но е време да оставят миналото в миналото. Марс ще премине в техния знак през юни и тогава започва нов цикъл от живота им - да се справят с миналото сега.

 

Дева

 

Винаги защитават много своето семейство и приятелите си; хората, които обичат. Приличат си с Рака по това и този транзит ще им помогне да приемат и извадят на показ тази своя страна. Но в компанията им може да има някои промени и размествания. Девите ще трябва да преценят кои хора наистина са им важни и кои искат да ги мотивират, както правят самите Деви със своите приятели. Може да прекъснат някои връзки, но ще е за добро.

 

Везни

 

Критичен транзит за Везните. Важни проекти, професионални занимания и връзки, които са започнали в последната година и половина, достигат до кулминационната си точка. Ако са разсъждавали върху това кои неща наистина са техните желания и ценности, сега е време да поискат повишение, бонус или да определят каква точно връзка имат с приятел/тръпка. Но ако са на работа, която мразят или във връзка, която няма развитие, това ще им донесе дисбаланс. Да премахнат всичко, което не им е полезно и да се фокусират над целите си.

 

Скорпион

 

Марс в Рак ги окуражава да напуснат зоната си на комфорт и да се отворят към света около себе си. Дори да опитат нещо ново или да дадат шанс на нещо, на което не биха дали шанс. Този транзит превръща живота им в приключение! Ще октрият, че се разкриват пред света по естествен начин, приемат новостите с отворени обятия и се развиват. Няма да са напълно различен човек до края на периода, но ще разширят хоризонтите си и ще развиват и променят вижданията си.

 

Стрелец

 

През периода ще изпитват всякакви чувства и емоции. Да помислят за противопоставянето на желанията и нуждите си, що се касае до социалния, професионалния и любовния им живот. Ако връзката им става сериозна, ще я заздравят и ще се свържат още повече с партньора. Но ако са с някой, с когото не са определили каква точно връзка имат, може да има емоционални изблици. Ако някой не отговаря на потребностите и желанията им, нека говорят за това! Но да изслушват и другия човек.

 

Козирог

 

Марс прави връзката им гореща. Козирозите са готови да действат и се чувстват много мотивирани от връзките си с другите. Това е чудесен период за започване на нови връзки - платонични или романтични, които са здрави, стабилни и продължителни. Нека не опитват да контролират връзката, това е време за работа с другите, сътрудничество, съдействие.

 

Водолей

 

Марс в Рак ги окуражава да реорганизират живота си. Всичко в него. Да почистят, да започнат да спортуват, да се хранят по-здравословно, да правят планове и спазват графици. Някои ежедневни навици не им помагат - закъсняването за работа, поръчването на храна почти всеки ден, лягането след 2 ч., висенето в социалните мрежи. Да се справят с тях. Ще са заети през периода, но ще се учудят колко добре ще им се отразят тези промени.

 

Риби

 

Транзитът има много благоприятно влияние върху тях. Ще се възползват от своите мечтателност, емоционалност, дори от неяснотата около тях и това ще им помогне. Да си отговорят кое им носи радост, кое е тяхна страст или тяхно хоби и да вложат чувства в тези неща/преживявания. Ако покажат повече любов и грижа към хората и заниманията си, те също ще получат повече обич и признателност. Секскуалният им живот ще е във възход.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...