.

Ретрограден Плутон - как ще повлияе на зодиите?

Вижте прогноза за периода

Ивета Иванова
Ретрограден Плутон - как ще повлияе на зодиите?
Снимка: Pixabay

Плутон започна ретроградното си движение в Козирог на 27-и април и това ще продължи до 7-и октомври. Планетата се свързва с властта, силата, авторитета, егото и тайните. А знакът на Козирога - със стратегиите, дисциплината, морала, работата и богатството. Ето какво ще донесе периода на всяка зодия, според американския "Cosmopolitan".

 

Овен

 

Време е да се замислят върху динамиката на кариерата си. Да си отговорят дали се намират на работата, която искат или са постигнали това, което искат. Може да обновят резюмето си, да подобрят някои умения, за да получат позиция, която им дава това, което заслужават.

 

Телец

 

Време е да помислят какви са дългосрочните им цели и дали те им носят свободата, за която жадуват. Да си спомнят защо са се захванали с определени проекти и неща, за да останат мотивирани.

 

Близнаци

 

Някои финансови въпроси ще излязат на повърхността и това ще им покаже, че са по-свързани със семейството и роднините, отколкото предполагат. Не е нужно да повтарят едни и същи неща, ако знаят, че те няма да проработят.

 

Рак

 

Ретроградният Плутон им носи много промени във връзките с другите хора. Интимните партньорства ще бъдат тествани, както и границите в романтичната връзка, за да се разбере дали тези отношения са стабилни и истински. Може да излязат наяве някои тайни за връзката.

 

Лъв

 

Ако преосмислят някои свои навици и рутината си, може да подобрят графика и здравето си. Това може да донесе и благоприятни промени в работата или в дома (в отношенията с хората, с които живеят).

 

Дева

 

Девите трябва да помислят какво означава насладата за тях. Кое ги кара да бъдат креативни, кое им носи радост в секса и романтичните връзки. Да помислят как откритото изразяване може да им донесе това, за което копнее сърцето им.

 

Везни

 

Те трябва да преценят в какво състояние са връзките им с членовете на семейството. Може да има някои скрити неща между тях и роднините им, които да изискат внимание. Нека заздравят връзките със семейството, като поставят здравословни граници. Така ще получат разбиране и ще се излекуват от рани.

 

Скорпион

 

Стилът им на комуникация ще се развие и подобри. Ако искат да бъдат чути, трябва да намерят силата в собствения си глас. Да помислят кое е тяхната истина и да го заявят. Ще получат респект от хората, с които се свързват, именно защото са честни, а и самите Скорпиони ще започнат да се уважават.

 

Стрелец

 

Тези зодиида помислят кое е стойностно за тях и кое си струва истински. Това, което наистина е значимо за тях, ще ги направи по-могъщи. Но нека знаят какво точно е то и да не се колебаят.

 

Козирог

 

Време е за преоценка - какво дават на себе си и как това влияе на вижданията им за света. Да помислят какво очакват от себе си. Нека използват периода, за да се убедят, че се грижат за себе си и си помагат.

 

Водолей

 

Ретроградният Плутон носи промени във вътршения им свят. Да разсъждават върху това как работят за себе си и да видят дали не саботират себе си. Да запомнят, че тяхната промяна се постига чрез честност и дисциплина.

 

Риби

 

Отново да разгледат средата си и това ще им даде много отговори. Хората, с които се свъзват, дигитално и на живо, влияят много на начина, по който виждат мястото си в света. Дали хората около тях им дават сила и ги мотивират, или ги изтощават?


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...