.

Прекрасен МАЙ за 3 зодии!

Вижте кои са щастливците

Ивета Иванова
Прекрасен МАЙ за 3 зодии!
Снимка: Pixabay

Май месец почти е тук, пролетта е в разгара си, времето става все по-хубаво и предстоят да се случат много магични неща. Някои зодии ги чакат много вълнения, приятни изненади, романтика, срещи с приятели и месец, пълен с хубави събития. Ето кои са късметлиите, според "Elite Daily".

 

Телец

 

Ще приемат своята идентичност, ще харесват себе си и вече ще имат по-високо самочувствие - ще оценят себе си. Това е техният месец, техният сезон и около тях ще има много позитивна енергия. Ще определят целите си и ще опознаят вътрешната си сила. Няма по-добър период от този да вложат усилия в това да повишат самочувствието си и да започнат да се ценят. Нека си позволят да са по-уверени и да зачитат себе си.

 


Близнаци

 

Ще се чувстват по-привлекателни и ще започнат да смятат, че заслужават любов. Меркурий и Венера ще са в техния знак по-голямата част от месеца, което ще им даде допълнителна енергия и ще им донесе вълнения. Ще бъдат окуражени да са по-позитивни, да приемат любовта, да допуснат положителните вибрации до себе си. В края на месеца ще има слънчево затъмнение в Стрелец - техния противоположен знак, което ще им донесе малко напрежение - следват промени и несигурност.

 


Риби

 

Очаква ги богатство и истински растеж. Рибите ще се насладят на вълнуващо приключение, на нови преживявания, които ще преобърнат света им. Планетата на късмета Юпитер влиза в техния знак на 13-и май и им носи много положителна енергия. Може да има малко напрежение в живота им, но толкова много врати ще се отворят за тях и тези зодии ще пораснат. Ще опитват нови неща, ще отворят ума си. Ако си позволят, ще се насладят на невероятни приключения.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...