.

5 двойки зодии, които са смъртни врагове

Ето кои са те

Ивета Иванова
5 двойки зодии, които са смъртни врагове
Снимка: Pexels

Тези двойки зодии са врагове. Те не се харесват, не могат да се разберат, постоянно се конкурират и не одобряват действията на другия. Винаги са във вражда и искат да победят другия. Вижте кои са, според "Your Tango".

 


Близнаци и Близнаци

 

Ако има знак, който не може да търпи себе си, това са Близнаците. Неслучайно се казва, че те са с 2 лица - в тях живеят 2 личности, постоянно се колебаят, сменят настроенията си и имат чувството, че живеят на границата между лудостта и нормалността. Когато двама Близнаци се съберат на едно място става напрегнато, диво, опасно. Или стават приятели за цял живот, или врагове за цял живот. Няма средно положение, прекалено пъстри характери са.

 

Скорпион и Водолей

 

Ако трябва да сме честни, Скорпионите трудно създават приятелства, тъй като са недоверчиви и изискват много доказателства за лоялност и почтеност. Но има една зодия, която направо не могат да понасят - Водолей. Между тях има огромни скандали и лютиви думи. Водолеите са толкова спокойни, отворени към света, широкоскроени и това подлудява Скорпионите. Те са лоялни и държат на принципите и морала. Водолеят се дразни на това.

 

Везни и Овен

 

Везните са свободолюбиви и често витаят в облаците, виждат света в розово. Рядко имат притеснения, виждат всичко като красиво, смятат, че балансът е най-важен. Това успокоява някои други знаци, но дразни Овните. Така се получава сблъсък на виждания и разбирания. Везните искат мир и спокойствие, Овните са големи инати, леко арогантни, избухват бързо. Получава се истинска война. Те се уважават един друг, защото са интелигентни, но не могат да живеят в разбирателство. Овенът иска винаги да е прав.

 

Лъв и Телец

 

Те могат да са страхотна романтична двойка, тъй като противоположностите се привличат. Но да създадат приятелство е много трудно за тях. Лъвовете се нуждаят от лоялност, а Телците са инати и биха направили какво ли не, за да постигнат това, което искат. Освен това, стават сблъсъци и кавги, когато Лъвът прояви своя кураж, а Телецът своят инат и твърдоглавостта си. Понякога се дразнят един на друг, защото прекалено си приличат.

 

Овен и Овен

 

Не само два Близнака не могат да се разберат. Огнените Овни също трудно ще имат добри отношения. Това наистина се превръща във война и те остават врагове за цял живот. Големи инати са, избухливи, държат на своето. Нито един от тях няма да признае, че греши или да се откаже от борбата и победата. Отношенията стават токсични. Никой не се предава и може да се мразят с години.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...