.

Юпитер в Риби - какво да очакват зодиите?

Много късметлийски период

Ивета Иванова
Юпитер в Риби - какво да очакват зодиите?
Снимка: Pixabay

Планетата на късмета и богатството Юпитер влезе във водния знак Риби на 13-и май и ще остане там до 28-и юли. Това означава, че на хоризонта е голяма промяна. Ще мечтаем повече, ще се наслаждаваме на живота и удоволствията му, ще се откъснем от реалността. Ето какво очаква всяка зодия, според "HelloGiggles".

 


Овен

 

Приемете това време на усамотение като благословия. Ще имате възможност да се погрижите за всичко по пътя ви и да спечелите във всяко изпитание. Нищо няма да стои на пътя на успеха ви, Вселената ще ви защитава.

 

Телец

 

Хората около вас ще ви предлагат много различни възможности и проекти, заради уменията ви и хубавата ви репутация. Може да постигнете страхотни неща, без да има спънки. Постигате нови цели и се издигате в кариерата.

 

Близнаци

 

Появяват се нови възможности за работа и ще се чувствате като благословени в службата. Преди да се захванете с всичко, преценете кое реално е най-доброто. Нещо може да ви се струва добро на хартия, но да не е така - трябва да направите професионално решение.

 

Рак

 

Вдъхновението е ключът към това да намерите своето място в света. Важно е да помислите какво имате. Да, нямате всичко, което желаете. Но това не означава, че скоро няма да го постигнете. Ще успеете, вярвайте в това.

 

Лъв

 

Ще се занимавате с финансови проблеми. Ще усетите последствията от прекаленото харчене. Премахнете този вреден навик, бъдете по-отговорни и организирайте финансите си. Не бъдете толкова щедри и към другите. Оглеждайте се за намаления.

 

Дева

 

Връзките с близки хора са много важни за вас, Деви, но сега осъзнавате, че някои вече са изчерпани и не си струват. Сърцето ви се отваря за нови хора и те ви се възхищават. Но ще подбирате повече хората около себе си и няма да влагате излишни време и енергия за някои отношения.

 

Везни

 

Имате много високи стандарти, що се касае до хората, с които работите. Лошото е, че те може да не са толкова искрени и честни, колкото бихте желали. Ще се разочаровате и ще се откажете от някои възможности, за да не правите компромис с моралните ценности.

 

Скорпион

 

Романтиката и креативността са във въздуха! Това ви позволява да търсите нови върхове в любовта и творчеството. Единственият проблем е, че може да си изкарвате толкова страхотно и да се наслаждавате на живота, че да забравите за някои ежедневни задължения. Опитайте да поддържате баланс.

 

Стрелец

 

Може да имате нужда от повече пространство в дома. Нищо чудно да решите да си намерите ново място за живеене и да се изнесете. Може дори да отидете в друг град, за да се почувствате по-добре емоционално. Това ще ви повлияе положително в дългосрочен план.

 

Козирог

 

Създаването на връзки ви се струва изключително лесно в момента, тъй като другите са привлечени от вас. Трябва да се научите на оценявате хората, с които излизате и да не бъдете с тях само за да поддържате имиджа си.

 

Водолей

 

Скоро не сте се фокусирали над пари и материални неща. Но богатството идва при вас. Трябва да оценявате даровете на Вселената и така ще привличате позитивното в живота си. Чакат ви някои страхотни материални неща, както и благословии, ако го направите.

 

Риби

 

За първи път от доста време показвате себе си пред света и сте готови за нови преживявания. Ставате по-оптимистични и имате вяра, което ще ви донесе прекрасни преживявания. Ще се запознаете с нови хора и ви чакат вълнения. Но ако се захванете с прекалено много неща, може да се изморите бързо.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...