.

3 зодии, които са токсични

Вижте кои са те

Ивета Иванова
3 зодии, които са токсични
Снимка: Pexels/José Luis Photographer

Това са зодиите, които могат да са отровни. Те заразяват с негативна енергия, лесно изкарват гнева си върху другите, отношенията с тях са сложни. Те искат да доминират, може да ви манипулират и понякога мислят песимистично. Ето кои са, според "Pink Villa".

 


Овен

 

Може да се каже, че тези зодии са егоистични, и прекалено чувствителни, дори да го прикриват с гняв и агресия. Могат много лесно да се наранят и обидят от това, което им казвате, особено ако сте по-директни и груби. Но Овните няма да плачат и съжаляват, а ще ви отвърнат - с още по-отровни думи, обиди, скандал, викане. Изтощаващо е да излизате с тях, защото не знаете в кой момент нещо може да ги ядоса или засегне. Бързо избухват и говорят без да мислят, импулсивни са.

 

Близнаци

 

Тези зодии са много социални и истински естроверти. Обожават да общуват, да се срещат с нови хора. Проблемът е, че сякаш имат различна същност пред всеки един различен човек и така никога не може да ги опознаете. Държат се коренно различно пред компаниите си, пред познати от работа, пред съученици, пред роднини. Имат много лица и така ви се струват фалшиви. Трудно е да се вярва на Близнаците, никога не знаете както всъщност си мислят и може да са двулични.

 

Водолей

 

Водолеите просто са по-дистанцирани, хладни и не показват емоции. Те рядко ще ви съжалят или ще ви съчувстват, дори не се интересуват толкова от човешките отношения или лични драми, а мислят за каузи и идеи. Въобще не вярват на хората, затова могат да са токсични приятели. Почти невъзможно е да развият истинска връзка, в която да са напълно честни, да си позволят да са уязвими и да споделят всичко за себе си. Хората се уморяват непрекъснато да им доказват лоялността си.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...