.

3 зодии, които обожават сладкото

Ето кои са те

Ивета Иванова
3 зодии, които обожават сладкото
Снимка: Pixabay

Част от хората просто не могат без десерт. Те обожават сладкото и винаги си купуват сладкиши за вкъщи или училище/работа. Ценят десертите, те са им слабост и дори им оправят настроението. Вижте кои зодии обичат сладко най-много, според "Pink Villa".

 


Телец

 

Телците обичат всички луксозни неща, разкоша, хубавата храна и пищната трапеза. Те са домошари и харесват уюта вкъщи, но и скъпите сладкарници с най-добрите десерти. Храната е религия за тях, най-вече сладкото. Обичат десерти с разнообразие на вкусове в тях и такива, които се състоят от различни блатове. Глезят се с шоколад, бонбони, курабийки, не са фенове на здравословното хранене.

 

Рак

 

Обожават всичко сладко. Раците държат на домашния уют още повече от Телците. Харесва им да се излегнат, да си пуснат любимия сериал и да хапват вкусни десерти. Това ги кара да се чувстват комфортно и дори ги успокоява, когато са тъжни и стресирани. Сладкишите им носят радост и уют. Обичат много палачинки, пайове и сладоледи.

 

Везни

 

Истински естети са. Това важи и в храненето. Много ценят всякакви луксозни и изискани десерти, които могат да ги пренесат на друго място или да ги карат да се чувстват като важни особи. Искат сладкишът да изглежда добре и си падат по скъпите сладкарници. Така те се глезят, това е истинска терапия за тях. Харесват десерти с натрапчив вкус. Обичат крем брюле, ягодов чийзкейк, панакота и т.н.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
pipina
преди 2 години
0
1
!
Отговори
i az obojavam sladi4ko , no su6to durja da e izraboteno ot mnogo ka4estveni produkti, da e s krasiv vun6en vid, da e raznoobrazno
Страница 1 от 1